IGOR KOJIĆ ODVEO MALOG ALEKSANDRA! MILAN POPOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: Severina se USUDILA na šokantan potez sa sinom!
Foto: Nebojša Mandić, Printscreen Instagram

neverica

IGOR KOJIĆ ODVEO MALOG ALEKSANDRA! MILAN POPOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: Severina se USUDILA na šokantan potez sa sinom!

Severina Kojić još jednom je pokazala koliko je nemarna i nezainteresovana majka! Nakon što je hrvatski sud donio privremenu odluku da mali Aleksandar provodi više vremena sa ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, nego sa majkom, pevačica se odlučila na korak koji je šokirao javnost.

Objavljeno: 20:05h

Naime, mali Aleksandar trebalo je da katolički Božić provede sa majkom Severinom, međutim pevačica se osmelila da svom sadašnjem suprugu Igoru Kojiću bez imalo griže savesti, da dozvolu da dete odvede na Hilandar i to bez prethodne najave i odluke suda.

foto: Instagram

Put do Hilandara nimalo nije naivan. Kako izvor tvrdi Igor je sa Aleksandrom putovao čak 14 sati, zatim im je trebalo još 2 sata da se brodom prevezu do ostrva, a potom čitav sat da se probiju do samog manastira. Uslovi puta su i više nego nezahvalni i nebezbedni, naročito jer je zima, te u ovom periodu godine nije poželjno sedmogodišnje dete izlagati takvim vremenskim uslovima.

Da stvar bude još gora, Igor Kojić nema prava da uzima dete, a pogotovo ne da ga sprovodi kroz dve države i uvodi u treću.

foto: Dragan Kadić

Severini ovo nije prvi put da svojim postupcima šokira javnost.

Podsetimo, ona je u četvrtak, 12. decembra, u vreme kada joj je sud dodielio da može da bude sa sinom Aleksandrom, bila u kafiću sa drugaricama. Severina je ostala u kafiću više sati, dok joj je sin to vreme, koje je trebalo da provodi s majkom, u stvari provodio s njenom rođakom. U najmanju ruku licemeran postupak pevačice, koja pokušava javnosti da pokaže kako je ona žrtva, "jadna majka", kako je njoj "oduzeto" dete, a sa kojim ona, uistinu, ni ne želi da naročito da provodi vreme, čak i kada joj je sud dodelio to pravo - piše Republika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.