NE MOGU DA SE FOLIRAM, PATIM ZA LUNOM: Marko se OGOLIO, pa priznao da TUGUJE, a onda PECNUO Slobu i Kiju!
Foto: Damir Dervišagić

IPAK MU NEDOSTAJE

NE MOGU DA SE FOLIRAM, PATIM ZA LUNOM: Marko se OGOLIO, pa priznao da TUGUJE, a onda PECNUO Slobu i Kiju!

On nije želeo da komentariše nedavni susret Lune i Nenada Marinkovića Gastoza, ali je izneo svoj stav o njenom sve češćem druženju s nekim drugim

Objavljeno:

O raskidu Marka Miljkovića i Lune Đogani bruji javnost već danima. Oni su vezu započeli pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", ali ljubav ipak nije pobedila. Iako je on bio taj koji je objavio da više nisu zajedno, Marko je sada priznao da i dalje pati za Lunom.

- Nama je bilo dobro u rijalitiju, ali videli smo da nam nikako ne ide napolju. Zbog toga smo i odlučili da se raziđemo. Neću da se foliram - i dalje patim za Lunom - kaže Marko i dodaje:

foto: Nemanja Nikolić

- Koliko god da mi je teško, nas dvoje se nećemo pomiriti, nema šanse. Jednostavno, Luna i ja nismo dobar spoj, tako da je raskid bio očekivan. Nisam trenutno u dobrom stanju i sasvim je normalno da čovek posle raskida bude utučen. I moja majka Neda je teško prihvatila to da Luna i ja više nismo zajedno. Mama je bila upućena u sve, tako da odlično zna kroz šta sve prošli. Zato joj je sada i krivo što je svako krenuo svojim putem.

- Nisam posećivao psihijatra. Ne znam da li je Luna krenula ponovo na seanse, to moraš nju da pitaš. Sada sam solo i tako mi najviše odgovara. Trenutno ne postoji nijedna ličnost sa estrade sa kojom bi želeo da budem. Fokusiran sam samo na svoju modnu kolekciju, devojke me ne zanimaju. Ne razmišljam ni o kombinaciji, a kamoli o vezi - kaže Marko.

foto: Nemanja Nikolić

On nije želeo da komentariše nedavni susret Lune i Nenada Marinkovića Gastoza, ali je izneo svoj stav o sve češćem druženju Đoganijeve sa MC Jankom.

- Nije MC Janko kriv za naš raskid. Znam da Luna snima duet sa njim, zato provode toliko vremena zajedno. Želim joj svu sreću u karijeri - poručuje di-džej.

foto: Damir Dervišagić

Marko izbegava da govori o Luninom bivšem Slobi Radanoviću, koji je nedavno obelodanio vezu sa Jelenom Đuričanin.

- Znam samo ko je bio Sloba Milošević, ne znam koji vam je taj koga pominjete. Što se tiče Kije, sa njom nisam na istoj talasnoj dužini - zaključio je on.

Bonus video

RAZVEO SE PRE GODINU DANA, SLUPAO NAPLATNU RAMPU: Voditelj srećno zaljubljen, a ova plavuša mu je UKRALA SRCE

(Espreso.co.rs/ Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.