GOLIŠAVE FOTKE ĆERKE ZDRAVKA ČOLIĆA RASPALJUJU MAŠTU: Zgodna Una PALI društvene mreže! Od VRELIH POZA zastaje dah!
Zdravko Čolić, Una Čolić, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/ Instagram/ unacolic

LEPA NASLEDNICA

GOLIŠAVE FOTKE ĆERKE ZDRAVKA ČOLIĆA RASPALJUJU MAŠTU: Zgodna Una PALI društvene mreže! Od VRELIH POZA zastaje dah!

Do skoro je pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet

Objavljeno:

Una Čolić, starija ćerka pevača Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj osamnaesti rođendan, a sudeći po njenom Instagram profilu, pevačeva ćerka ne krije da voli šminku, izlaske i kameru.

Kao što i priliči naslednici naše najveće zvezde, Una je čest gost luksuznih beogradskih restorana i inostranih hotela u koje rado odseda prilikom putovanja.

foto: Printscreen/ Instagram/ unacolic

Do skoro je pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

Prema navodima izvora za domaće medije, Zdravko Čolić je njeno srednjoškolsko obrazovanje platio oko 50.000 evra, koliko zapravo i košta stan na periferiji Beograda.

Izvor takođe navodi, da iako uživa u luksuznom životu, Una ne zanemaruje svoje obrazovanje i trudi se da ispuni očekivanja svojih roditelja i bude njihov ponos.

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/ unacolic

- Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za domaće medije.

Čolina naslednica oduševljava svojim odevnim kombinacijama pratioce na društvenim mrežama, a priča o njoj tek dobija nastavak kada vidite njene golišave fotografije u bikiniju.

Bonus video

GLOSSY LIČNO - DAVID RADOSAVLJEVIĆ: Očekujem da za 10 godina budem jedna od NAJVEĆIH ZVEZDA!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.