ZA POLA SATA SVE GOTOVO: Anabela i Andrej se ZVANIČNO RAZVELI! Otkriveno šta se dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA!
Brak se zvanično završio, Foto: Damir Dervišagić

BEZ POMPE I SKANDALA

ZA POLA SATA SVE GOTOVO: Anabela i Andrej se ZVANIČNO RAZVELI! Otkriveno šta se dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA!

Početkom ovog meseca saznalo se da se Atijas leči od alkoholizma na jednoj privatnoj klinici u Beogradu

Objavljeno:

Pevačica Anabela Atijas i 11 godina mlađi Andrej Atijas juče su se razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, bez pompe i skandala, koji su poslednjih godina pratili njihov brak. Atijas je u septembru prošle godine fizički nasrnuo na Anabelu, ali mu je ona brzo oprostila, iako je tražila zaštitu od policije i medicinsku pomoć.

Pevačica je pored Bosanca prošla pravu agoniju i godinama je krila koliko je muke i bola trpela u sedmogodišnjem zajedničkom životu sa Andrejem, koji je u više navrata prekidala, ali mu se uvek vraćala, prvo zbog zajedničkog deteta, šestogodišnje ćerkice Blankice, a onda i zbog emocija, koje ni danas nisu skroz iščezle. Tek pre tri meseca, kada je rešila da definitivno prekine brak sa Atijasom, Anabela je progovorila koliko joj je teško.

foto: Dragana Udovičić

- Ovo je prvi put da govorim o razvodu uživo. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo. ja mor5am da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela u jednoj TV emisiji u septembru ove godine.

Početkom ovog meseca saznalo se da se Atijas leči od alkoholizma na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i da je Anabela njegova glavna podrška u svakom smislu, kao i da plaća njegovo lečenje.

U zgradi suda Hrama Svetog Save Anabela i Atijas su juće nekoliko minuta pre 14 časova zajedno stigli u pratnji advokata . Pevačica je došla bez trunke šminke, u tamnoj odeći, verovatno zato što sahranjuje brak u koji je do skoro verovala, dok se Andrej opredelio da pred sudiju izađe sa šeširom.

foto: Printscreen

Popeli su se stepenicama do sudnice na drugom spratu i dok je Anabela strpljivo sedela čekajući da ih pozovu kada njihov proces dođe na red, Andrej se nervozno šetkao hodnikom i u jednom navratu prisluškivao na vratima sudnice šta se dešava iza njih. Par se pred sudijom zadržao manje od pola sata, a sve su se lako dogovorili.

- O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. ovo je bilo neobično suđenje kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima i dalje prisutne, koliko god problema da su imali. međutim, alkoholizam je, kao i u mnogim slučajevima razorio porodicu - otkriva izvor.

foto: Damir Dervišagić

Po okončanju braka, Anabela je poslala Andreja da plati troškove suđenja, a ona je ostala u sudu da ga sačeka. Iz suda su izašli zajedno i uputilli se ka parkiranom belom automobilu, kojim su se zajedno odvezli.

Povodom ovih glasina Anabela se nije oglašavala dok je Atijas potvrdio ove glasine i naglasio:

- Mi smo najbolji prijatelji za ceo život.

Bonus video

VOZIO GRADOM, UPAO U GUŽVU, LUDOVAO: A onda tek oženjeni Veljko šokirao objavom o seksu

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.