PRVA KOMŠIJSKA SVAĐA U BEOGRADU NA VODI: Zaratile Viki i Danijela Vranić, a sve zbog KRSNE SLAVE!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

LETI PERJE U LUKSUZNOM NASELJU

PRVA KOMŠIJSKA SVAĐA U BEOGRADU NA VODI: Zaratile Viki i Danijela Vranić, a sve zbog KRSNE SLAVE!

Danijela napala Viki

Objavljeno:

Viki Miljković nedavno je proslavila Svetog Nikolu u novom, luksuznom stanu u Beogradu na vodi, gde se nedavno preselila s porodicom. Sve je bilo glamurozno, puno gostiju uveličalo je njeno slavlje, a pevačica je dom okitila u prazničnom duhu.

To je bila jedna strana obeležavanja krsne slave. Međutim, ona druga nije baš tako lepa. Prema rečima izvora "Kurira", dan nakon proslave Miljkovićeva se zakačila ni manje ni više nego sa koleginicom i prvom komšinicom Danijelom Vranić.

foto: Nemanja Nikolić

Njoj je zasmetalo što je Viki do kasno pravila buku u stanu, pa ju je sutradan napala zbog toga.

- Danijela je zvala Miljkovićku telefonom i rekla da bi volela da se tako nešto više ne ponovi, da zbog buke nije mogla do kasno da zaspi, da to nije lepo, te joj je zapretila da će sledeći put pozvati policiju. Viki je prvo pokušala na lep način da joj objasni da ima goste i da su se trudili da ne budu preglasni, ali kad je čula da Danijela pominje policiju, pobesnela je - kaže ovaj izvor i dodaje da je Miljkovićeva tada osula paljbu po koleginici.

foto: Damir Dervišagić

- I ona je počela da viče na nju. Rekla je: "Sram te bilo, mogu ja da zovem policiju za svaku sitnicu, ali nisam takav čovek". Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Danijela prekinula vezu i više se nije javljala - dodaje izvor pomenutog lista.

Obe pevačice nisu bile dostupne za komentar.

Bonus video

Dara Bubamara

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.