LEPA BRENA, SENIDA, TONČI HULJIĆ I KALIOPI NASTUPAJU NA MAC-U: Najavljen spektakl u ŠTARK ARENI
Foto: Skymusic

SVE JE SPREMNO

LEPA BRENA, SENIDA, TONČI HULJIĆ I KALIOPI NASTUPAJU NA MAC-U: Najavljen spektakl u ŠTARK ARENI

Organizatori MAC-a najavili su spektakl u Štark Areni 27. januara, a već prvim objavama imena zvezda koja nastupaju, definitivno su to i potvrdili - Lepa Brena, Senida, Tonči Huljić i Kaliopi nastupaju na ceremoniji, a svoj nastup je ranije najavila i Nina Badrić.

Objavljeno:

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Lepa Brena, kaže da će publika na MAC-u imati priliku da vidi nešto sasvim drugačije:

"Znamo da MAC okuplja najkvalitetnije i najbolje u ovom regionu, i izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da na poziv organizatora nastupim na toj manifestaciji.” rekla je Brena i dodala: “Uvek nastojim da budem nova, da budem drugačija, i na MAC-u publika može očekivati nešto sasvim sveže i drugačije. Reći ću samo da će se nastup sastojati od jednog neobičnog miksa nekoliko mojih najpoznatijih pesama, a kako će to zvučati i izgledati - videćete 27. januara u Štark Areni u Beogradu"

foto: Skymusic

Legendarni Tonči Huljić na prethodnom MAC-u nastupio je zajedno sa Jelenom Rozgom, prateći je na klaviru, a ovoga puta priprema specijalan nastup, čije detalje nije želeo još uvek da otkriva. Ipak, nagovestio je da je reč o njegovoj baladi koju je napisao za jednu mega-zvezdu, u čijem izvođenju je pesma doživela neverovatan regionalni uspeh.

Music Awards Ceremony okuplja najveće zvezde iz 6 zemalja, i spaja sve muzičke žanrove tokom tročasovne ceremonije dodele priznanja. Trenutno najpopularnija trap zvezda u regionu, Senida, koja je za pesmu “Slađana” na prethodnom MAC-u ponela priznanje za najbolju hip-hop i trap numeru po oceni publike, ne krije oduševljenje što će ovoga puta nastupiti na ceremoniji:

foto: Skymusic

“MAC je najveći muzički događaj kod nas i srećna sam što ću i ove godine biti njegov deo. Po prvi put nastupiću sa svojim bendom, što će biti prilika da se predstavim i malo drugačije i jedva čekam! Posebno mi je drago što je ove godine i Slovenija deo priče, sad smo svi na okupu! Vidimo se u Areni!”

Želje za srećnu i uspešnu MAC 2020 godinu stižu i iz Makedonije, od velike regionalne zvezde Kaliopi koja najavljuje svoj nastup na ceremoniji. Video možete pogledati ovde.

“Moram da pohvalim organizaciju za način na koji su sve stavili pod jedno nebo, posvetivši svakom muzičaru dovoljno pažnje i značaja, da sve to i scenski bude propraćeno na jedan svetski način”

foto: Skymusic

Organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, iz koga najavljuju da će u narednim danima biti objavljena i imena ostalih izvođača iz Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore koji će nastupiti na svečanoj dodeli muzičkih priznanja.

foto: Skymusic

Ulaznice za događaj mogu se nabaviti na tickets.rs a deo prihoda od prodaje ulaznica odlazi u humanitarne svrhe.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.