ESPRESO IZA KAMERA PRVOG SRPSKOG STAR WARS FILMA: Evo kako su se stvorili DŽEDAJI na Avali i Kosmaju! (VIDEO)
Foto: Tamara Antonović

JEDINI SMO IMALI OVU PRILIKU

ESPRESO IZA KAMERA PRVOG SRPSKOG STAR WARS FILMA: Evo kako su se stvorili DŽEDAJI na Avali i Kosmaju! (VIDEO)

Glavne uloge u ovom ostvarenju su Darko Ivić kao Nol Dast, Slaven Došlo u ulozi Kesa Dasta i Jana Milosavljević kao Mala.

Objavljeno: 16:52h

"Breaking Point: A Star Wars Story" kratki je igrani "fan" film u režiji Stevana Filipovića, smešten u univerzum "Ratova zvezda", čiji su glavni likovi mladići problematične prošlosti, braća Nol i Kes Dast, odrasla u traumatično vreme, koje je Luk Skajvoker izvukao iz pakla u kome su živeli, ne bi li od njih napravio džedaje-vitezove. Glavne uloge u ovom ostvarenju su Darko Ivić kao Nol Dast, Slaven Došlo u ulozi Kesa Dasta i Jana Milosavljević kao Mala. Espreso.co.rs portal jedini je medij koji je imao privilegiju da bude na snimanju ovog neverovatnog projekta koji je Srbiju stavio ne samo na mapu Holivuda već i sveta! S obzirom da je ovo fan film moramo da naglasimo da je samim tim i apsolutno neprofitabilan kako ne bismo kršili prava Lukas filma, sve je rađeno na bazi velike ljubavi i entuzijazma cele ekipe. Kao novinar, moram priznati da sam bila na dosta snimanja, ali atmosferu koja je vladala na lokacijama bila je i više nego magična, zaista se rodio jedan poseban svet u kom su mašta i ljubav odradili sve što je potrebno.

Film možete pogledati na linku ispod:

Gledati reditelja Stevana Filipovića na delu je čista magija, njegova euforija bila je zarazna pa smo i mi, tačnije ja postala deo projekta i davala sam sve od sebe da olakšam ekipi, da donosim, prinosim, popravljam kostime, sređujem frizure, vozim ekipu i sve što sam osećala da treba u datom momentu. U međuvremenu postala sam deo producentskog tima, a cela ekipa činila je oko 50 ljudi koji su u tim danima disali istim ritmom, ritmom kreativnosti. U slobodnim trenucima sam snimala kamerom sve omno što se dešavalo oko mene i nakon snimajućih dana, sela sam, pogledala materijal i shvatila da ću napraviti "Making of Breaking pointa-a" ili u prevodu "Iza kamere". Montirala sam, prevodila i sa svakim kadrom sam shvatala da će ovi snimci biti zabavni svima koji budu gledali. Uvek čitaoci vole da znaju anegdote sa snimanja kojih je bilo dosta, ali sve su bile jako duhovite, zanimljive, a ljubav prema filmu odrazila se i na ovaj jedinstveni projekat. Predstavljamo vam sve što se dešavalo iza kamera ovog projekta i nadam se da ćete uživati koliko i ja za vreme snimanja, pogledajte i naš making of:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.