DRAGANI MIRKOVIĆ DUGUJE POLA ESTRADE! Od nje kupovali kola u vrednosti od 5 MILIONA EVRA
Foto: Sonja Spasić

ŽIVI OD LIZINGA

DRAGANI MIRKOVIĆ DUGUJE POLA ESTRADE! Od nje kupovali kola u vrednosti od 5 MILIONA EVRA

Dragana Mirković zadužila je kolege sa estrade sa više od pet miliona evra!

Objavljeno:

Naime, pevačica je kolegama dala automobile na lizing, koji oni svakog meseca moraju da plaćaju. Kako Srpski telegraf saznaje, spisak dužnika je toliko dugačak da Dragana do kraja života ne mora ništa da radi samo da živi od kamate koju plaćaju njene kolege za kola koja su zadužili.

- Od Dragane je nedavno Dara Bubamara uzela novog mercedesa, vrednog 130.000 evra, postoje samo tri takva u celoj Evropi. Njega mora da otplaćuje svakog meseca sa zateznom kamatom od pet odsto, što iznosi 600 evra. Pored Dare takođe od Dragane je pre nekoliko meseci auto pazario i Rasta. U pitanju je BMW, čija vrednost prelazi 100.000 evra, a koji takođe svakog meseca Dragani i Toniju plaća lizing - govori dobro obavešten izvor za Srpski Telegraf i navodi da je Jelena Karleuša čak dva automobila zadužila kod Dragane.

foto: Damir Dervišagić

- Jelena je pre nekoliko godina uzela BMW X6 džipa, koji je koštao blizu 100.000 evra, a nedavno se ponovila novim mercedesom kupeom, vrednim 100.000 evra. Kao i njene kolege, i ona plaća lizing za svog novog miljenika. Ipak, najskuplji od svih je automobil Maje Berović. U pitanju je hamer poslednje generacije, koji vredi blizu 200.000 evra, za koji takođe plaća debelu mesečnu ratu od 10.000 evra - završava priču izvor.

foto: Printscreen

Kako dalje saznajemo, automobili kupljeni kod Dragane Mirković na estradi se prepoznaju tako što svi do jednog imaju tablice koje počinju slovima DON, te je lako raspoznati ko se vozi na lizing i ko Dragani duguje novac. Istini za volju, neki su i otplaćeni, pa je tako Boban Rajović isplatio svoj bentli, koji ga je koštao blizu 80.000 evra.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganom da bi nam odgovorila da li je zadužila estradu za pet miliona evra, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.