ZNAM DA PALIM MAŠTU MUŠKOG RODA: Lidija Vukićević KONAČNO otkrila TAJNU ZAVOĐENJA! Muškarci, tek će vam POZLITI!
Foto: Sonja Spasić

SVESNA SEBE

ZNAM DA PALIM MAŠTU MUŠKOG RODA: Lidija Vukićević KONAČNO otkrila TAJNU ZAVOĐENJA! Muškarci, tek će vam POZLITI!

Svako malo ona objavi poneku fotku

Objavljeno:

Glumica Lidija Vukićević već decenijama uspeva da ostane izazovna i seksi, a sa dolaskom društvenih mreža, gde poznati šeruju svoje fotografije, pokazala nam je i onu provokativnu stranu sebe.

Svako malo ona objavi poneku fotku, a njene Instagram objave pale maštu svih muškaraca.

- Znam da moje fotke pale maštu muškog roda, pa neka, i treba da bude tako. Ja sam žensko, žena mora da bude provokativna, mora da bude ženstvena, mora da bude koketa. Sve mora da bude u granici. Onog momenta kada žena izgubi ženstvenost, nema dalje.

foto: Printscreen/ Instagram/ vukiceviclidija

Da li dobijate poruke?

- Dobijam pozitivne komentare. Devojke me pitaju za savete. Uvek se nađe neko ko kaže da su moje objave neprimerene. Ja ne znam kome je šta primereno, ali znam kako se ja osećam. Nikada nećeš pogrešiti ako se vodiš osećanjima i strastima.

Uvek izgledate besprekorno, dok iz vas bukvalno izbija energija. Kako to postižete?

- Ja se uvek i svuda odlično osećam, ponesem tu energiju da mi bude lepo, uvek pronalazim lepe stvari. I kad idem do pijace, pronađem šta je lepo, tako da je meni lako ugoditi.

Stiče se utisak da ste skockani čak i kada idete da pazarite na pijaci.

- Pa jeste. Mene i sestru je majka učila da uvek budemo lepe. Govorila nam je da od kada ustanemo, od ranog jutra, moramo da budemo doterane. Ne previše. Prvo to, pa posle sve ostalo.

Da li ste se plašile majčinih komentara?

- Nas dve smo veću tremu imale kad idemo kod nje, da li smo dovoljno sređene, nego od druge polovine kada nas vidi. Mama je čak mojoj sestri u porodilištu rekla, kada se porodila: "Pa mogla si malo rumenila da staviš". Onda vam je jasno zašto sam ja skockana uvek.

Koja je onda tajna vaše večne mladolikosti i lepote, koja decenijama obara sa nogu sve muškarce?

- Mislim da tajna svega dolazi iznutra. Imam i ja loše dane, ali to nije moj kod. Ne zračim. Nisam to ja. Sadržaj iznutra se reflektuje spolja. Mislim da je to jedini put da izgledate lepo. Ne morate da budete lepi, ali zračite, to je bitnije nego sama fizička lepota.

Šta vam rade sinovi?

- Tu sam presrećna. Mlađi sin uskoro počinje da radi za "Er Srbija", a stariji sin je sportski menadžer. Oni su uspešni i dobri momci. Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati.

foto: Damir Dervišagić

Da li slušate savete?

- Nikada neću poslušati lošije od sebe ili ljude koje ne cenim dovoljno. Slušam ljude koji su bolji od mene i ljude koji imaju šta da kažu uvek ću da poslušam.

Volite da se veselite. Da li nekada razbijete čašu u kafani kada vas pogodi pesma?

- Vrlo lako to uradim! Obožavam muziku. Ciganska muzika mi je omiljena. Volim da pevam i igram.

Bonus video

OPTUŽILI SU JE DA MU JE RASTURILA BRAK! Sad se Sofija preselila u Madrid i evo iz kakvog LUKSUZA bodri Luku Jovića

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.