EVO KAKO ZAPRAVO ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ: MENE JE BILO SRAMOTA! Zbog ovoga ga niko nikada nije uslikao SA PORODICOM!
Foto: Dragana Udovičić

nepoznati detalj

EVO KAKO ZAPRAVO ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ: MENE JE BILO SRAMOTA! Zbog ovoga ga niko nikada nije uslikao SA PORODICOM!

U velelepnom naselju, pored diplomata živi i naša najveća zvezda Zdravko Čolić. U mirnom delu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom Larom

Objavljeno:

Rešili smo da se uverimo kako iza kulisa izgleda život čoveka koji već decenijama stavlja osmeh na lice svima koji vole njegove pesme i iznenadili smo se. Zdravko živi kao sav normalan svet!

Čolinu vilu okružuje zelenilo, ispred kuće je veliko dvorište,. dve kapije i visoke su mere bezbednosti. Do Čoline kuće se teško dolazi, na ulasku u naselje se nalazi rampa i ne može kolima da se prođe ako niste stanar tog okruga jer u njemu žive uglavnom strane diplomate.

foto: Daktilo

Kako su nam otkrile njegove komšije, Zdravko voli da šeta i džogira, pa ga oni koji trče obližnjom šumom često mogu videti kako se rekreira.

Komšija Bogdan za "Blic" je ispričao da Čolićevo ponašanje treba da bude primer drugim javnim ličnostima kako treba da se ponašaju.

- Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvek se lepo javi i veoma je ljubazan. On treba da bude primer drugim poznatim ličnostima kako se zvezda ponaša. Mislim da se takva pevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vežba često, vrlo je disciplinovan i u top formi uvek - ispričao je Bogdan, penzionisano vojno lice.

foto: Daktilo

Zagonetna komšinica, koja nije želela da otkrije svoje ime, rekla je da se divi Čoli što je uspeo da sačuva porodicu od javnog života.

- Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje - kaže ona.

Komšinica Snežana otkriva da joj je veoma žao što se jednom nije slikala sa njim kada je imala priliku.

foto: Daktilo

- Joj sedi on jednom pored mene - u kolima, vozač ga je vozio i izašao nešto do trafike da mu kupi. Ja ga pitam „je l‘ to Čola u kolima?”, a on klimne glavom. Mene je bilo sramota da mu priđem da se slikam, šta će, čovek tako velika zvezda, ko zna koliko ga njih gnjavi za slikanje. Evo i danas žalim što se nisam taj dan slikala sa njim, ne znam da li ću imati takvu priliku ponovo. Čola je naša najveća zvezda - iskrena je Snežana, koja je ponosna što joj je Zdravko u komšiluku.

Iako smo u Čolinom kraju proveli nekoliko sati, o njemu su svi imali samo reči hvale, čak i mališani.

- Znamo da je Larin tata pevač i da je poznat. On je super čovek, vidimo ga u parku, a onda na TV-u - kaže stidljivo jedan od mališana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.