IZAŠLA JE IZ RIJALITIJA I UDALA SE ZA OPASNOG MOMKA IZ VIDIMO SE U ČITULJI! Danas ima troje dece i živi kao CARICA
Željko Rutović, Mirjana Rutović, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

IZAŠLA JE IZ RIJALITIJA I UDALA SE ZA OPASNOG MOMKA IZ VIDIMO SE U ČITULJI! Danas ima troje dece i živi kao CARICA

Po izlasku upoznala je 22. godine starijeg biznismena Željka Rutovića

Objavljeno: 13:33h

Važila je za najlepšu učesnicu rijalitija "Farma" 2010. godine, a od tada Mirjana Božović, danas udata Rutović, retko se pojavljuje u javnosti. Mirjana je bila prva zvanična mis Srbije i predstavljala je našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini. Mirjana je te godine imala veoma zapažen angažman, budući da joj je egzotična lepota i te kako pomogla da bude primećena.

Studirala je građevinu i sanjala je da će jednog dana da bude građevinski inženjer čija su specijalnost mostovi. Međutim, put ju je odveo na sasvim suprotnu stranu, te se pojavljuje 2010. godine u rijaliti "Farma".

Po izlasku upoznala je 22. godine starijeg biznismena Željka Rutovića. Ljubav je planula i ubrzo su se venčali. Mirjana nije marila što je Željko 90-ih važio za "kontroverznog momka sa vrelog asfalta", jedan od retkih aktera filma "Vidimo se u čitulji" koji su preživeli taj burni period. Kada se udala za Rutovića, Mirjana se potpuno povukla iz javnosti. Mirjana je danas majka, putuje svetom i uživa u luksuzu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

U martu, 2012. godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013, da bi pre dve godine dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija.

Rutović je danas vlasnik hotela, kockarnica, i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova on ima još petoro dece.

Bonus video

OPTUŽILI SU JE DA MU JE RASTURILA BRAK! Sad se Sofija preselila u Madrid i evo iz kakvog LUKSUZA bodri Luku Jovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.