VELJKO SE OŽENIO PRAVOM DOMAĆICOM: Trudna Bogdana SPREMALA SLAVU, a evo šta je sve ZGOTOVILA!
Veljko je od kako se oženio postao pravi domaćin, Foto: Damir Dervišagić

SVAKA ČAST!

VELJKO SE OŽENIO PRAVOM DOMAĆICOM: Trudna Bogdana SPREMALA SLAVU, a evo šta je sve ZGOTOVILA!

Veljko se ože­nio u no­ve­m­bru i sada sa suprugom Bogdanom nastavlja da tradicionalno slavi u kru­gu po­ro­di­ce, prijatelja i ku­mo­va

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ra­žna­to­vić proslavila je kr­snu sla­vu Sve­tog Ni­ko­lu u porodičnom domu na Dedinju.

Pevačica je sla­vu pre­da­la sinu Veljku, koji se ože­nio u no­ve­m­bru i sada sa suprugom Bogdanom nastavlja da tradicionalno slavi u kru­gu po­ro­di­ce, prijatelja i ku­mo­va.

foto: Printscreen

- Ceca je prava domaćica i u njenom domu se poštuju svi praznici. Ove godine njena porodica je bogatija za još jednog člana - snajku, koja sa njenim sinom učestvuje u spremanju krsne slave. Bogdanini roditelji, sestre i uža familija prvi su bili na Nikoljdanu u domu Ražnatovića. Iako je u drugom stanju, Bogdani ništa nije teško da uradi, pa sa svekrvom i baka Mirom učestvuje u spremanju trpeze za goste. Bilo je tu svega i svačega, Ražnatovići ne štede na slavlju - priča izvor.

- Bo­g­da­ni­ni ro­di­te­lji, se­stre i uža fa­mi­li­ja pr­vi put će bi­ti na Ni­ko­lj­da­nu u do­mu Ra­žna­to­vi­ća. Ia­ko je u dru­gom sta­nju, Bo­g­da­ni ni­šta ni­je te­ško da ura­di, pa ba­ra­bar sa sve­kr­vom i ba­ka Mi­rom uče­stvu­je u spre­ma­nju tr­pe­ze za gos­te. Bi­lo je tu sve­ga i sva­če­ga, Ra­žna­to­vi­ći ne šte­de na sla­vlju. Na­rav­no, bi­će i mu­zi­ke, ali tek ka­da se za­vr­ši ve­če­ra i ispo­štu­ju svi obi­ča­ji - za­vr­ša­va izvor.

Bonus video

BRENIN MLAĐI SIN POKAZAO DEVOJKU! Svi su ostali u ŠOKU kad su je videli! Evo na koju pevačicu liči!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.