TEK ŠTO JE RASKINULA S MARKOM, LUNA USNIMLJENA S BIVŠIM: Đoganijeva u društvu s Gastozom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen

KRENULA DALJE

TEK ŠTO JE RASKINULA S MARKOM, LUNA USNIMLJENA S BIVŠIM: Đoganijeva u društvu s Gastozom! (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem su Luna i Gastozova sestra

Objavljeno:

Pobednica druge Zadruge, Luna Đogani, pre skoro nedelju dana je raskinula sa Markom Miljkovićem. Oni su vezu otpočeli pred kamerama na imanju u Šimanovcima, ali nisu dugo opstali zajedno po izlasku napolje.

Pre ulaska u "Zadrugu 2", tačnije - samo nekoliko nedelja pošto je napustila "Zadrugu 1" u kojoj je bila u veoma turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem, Đoganijeva je bila u ljubavnoj vezi sa dvostrukim pobednikom rijalitija "Parovi", Nenadom Marinkovićem Gastozom.

foto: Aleksandar Stojanović

Oni su se isprva dogovorili da ne govore javno o toj vezi, ali se Luna izlanula pred kamerama "Zadruge 2", a potom je to za medije priznao i sam Gastoz.

Danas, nešto više od sedam dana posle raskida sa Miljkovićem, ponovo su krenule glasine da su ona i Marinković zajedno - i to na njegovoj krsnoj slavi Sveti Nikola koju je obeležio u porodičnom domu u Svilajncu.

foto: Printscreen Instagram

U međuvremenu, na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kojem su Luna i Gastozova sestra. Neumorni fanovi rijalitija su primetili da se u pozadini videa vidi polica sa knjigama iz Nenadove kuće, te su odmah krenule i spekulacije da su obnovili vezu.

Da li je Luna samo bila Gastozov gost na slavi ili je par obnovio i ljubavnu vezu, zasada je nepoznanica, jer se oni još uvek nisu oglasili tim povodom.

Pogledajte i sami taj snimak na kom su fanovi primetili sporan detalj:

Bonus video

NOĆ UOČI KRSNE SLAVE! U kući Ražnatovića se ovako opuštaju pred Nikoljdan! Ceca i Anastasija objavile video HIT!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.