EDITA MUVA MILOŠA BIKOVIĆA: ON JE PRAVI ZA MENE! Evo šta će pevačica da PREDUZME i šta bi sve RADILA SA NJIM!
Foto: Printscreen

novi par?

EDITA MUVA MILOŠA BIKOVIĆA: ON JE PRAVI ZA MENE! Evo šta će pevačica da PREDUZME i šta bi sve RADILA SA NJIM!

Obradovala se kada je čula da je raskinuo sa Barbarom

Objavljeno:

Edita Aradinović (26) rešila je da smuva Miloša Bikovića (31). Iako ga još nije upoznala, pevačica je ubeđena da je naš najpoznatiji mladi glumac idealan muškarac za nju.

- Biković je najbolji frajer za mene! Volim te pomalo čudne, drugačije i harizmatične muškarce - kaže Edita.

Ona se oduševila kad je čula da je glumac raskinuo sa manekenkom Barbarom Talatović.

- Nisam znala da je Biković slobodan! Poslaću mu poruku! Nemam njegov broj, ali ga pratim na Instagramu - kaže folkerka s osmehom i dodaje da bi sa njim rado gužvala postelju i pred kamerama:

- Sa Bikovićem bih snimala seksi scene! Nisam ga pitala da glumi u nekom mom spotu, ali bi mi bila čast kada bi se to desilo. Eto, verovatno će se moja nova pesma emitovati u njegovoj seriji "Južni vetar". To će biti sjajna priča, ali ne mogu da vam otkrivam detalje.

Edita kaže da je sama baš kao i Miloš i da ne beži od seksa za jednu noć:

- Nemam ništa protiv toga, možda mi se nekad desi, ali još nisam imala vezu na jednu noć. Trenutno sam sama i volela bih da pored sebe imam jakog, stabilnog i autoritativnog muškarca. Ne volim lenje momke bez stava i karaktera. Valjda će da se pojavi neko takav! Ja ne znam šta se ovo dešava sa mnom! Niti izlazim, niti pijem. Svi misle da sam nedodirljiva, pa mi i ne prilaze. A oni koji mi ipak priđu, ne dopadnu mi se. Iskreno, ja sam baš čudna osoba, nekad mi treba da budem sama. Trošim se ako često viđam ljude - kaže Edita.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.