Pobiću vas sve ko zečeve! Dadu Polumenti pretio neko veoma blizak! (FOTO)

MUKE NA ESTRADI

Pobiću vas sve ko zečeve! Dadu Polumenti pretio neko veoma blizak! (FOTO)

Posle pretnji usledilo je hapšenje i zadržavanje od 48 sati u pritvoru, a biće podneta i krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima benda ugrozio sigurnost
Objavljeno:

Damir Dado Polumenta ima običaj da kaže "da mu je život jako dinamičan", a to je direktno potvrdio neprijatni događaj od pre pet dana kada je njegov bivši menadžer Ivan Mrdak folkeru i celom bendu zapretio da će ih „pobiti kao zečeve“! Bila je zvezda prvog Velikog brata, a sad se toliko napumpala da je mama ne bi prepoznala! (FOTO) Prema saznanjima lista „Alo!“, Ivan Mrdak (35) je posle ovih pretnji uhapšen i zadržan 48 sati u pritvoru, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je Polumenti i članovima njegovog benda ugrozio sigurnost kada im je uputio pretnje smrću.

Incident se dogodio 25. aprila, oko 22 sata u Novom Sadu, a prvi na udaru Mrdaka našao se Marko Simić, član Polumentinog benda. On je prijavio policiji da ga je Mrdak zvao telefonom i pretio mu. Simić je ispričao da ga je Ivan Mrdak, bivši menadžer benda, pozvao na mobilni oko 20 časova. - Dok je na telefonu bio uključen spikerfon, Mrdak se obratio Simiću i psovao mu majku. Povod tome bila je muzička oprema koja je, nakon što su se menadžer i bend rastali, ostala kod muzičara. „Neće ti biti života u Novom Sadu!“, urlao je preko telefona, a posle toga je uputio poruku i Polumenti i Marku Vešoviću: „Pobiću vas sve! Ubiću vas sve kao zečeve. Nemate pojma šta ću svima da napravim od života“, navodi izvor blizak istrazi. O ovom incidentu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo, koje je Mrdakove pretnje kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti, i protiv njega podnelo krivičnu prijavu.
Dan posle nemilog događaja, članovi benda su bili na razgovoru u policijskoj stanici u Novom Sadu i ispričali šta se dogodilo. Posle njihovih izjava, Mrdaku je određeno zadržavanje u policiji do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Posle isteka pritvora, on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu na saslušanje. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.