NEVINA SNIMILA NAJBOLJE SCENE SE*SA: Neda POTPUNO GOLA raspaljuje maštu! Isplivale ŠOKANTNE SLIKE! (VIDEO)
Za njom su uzdisali muškarci od Vardara pa do Triglava, Foto: Dragan Kadić

RANI RADOVI

NEVINA SNIMILA NAJBOLJE SCENE SE*SA: Neda POTPUNO GOLA raspaljuje maštu! Isplivale ŠOKANTNE SLIKE! (VIDEO)

Glumica je to prihvatila kao deo svog zanata

Objavljeno: 17:49h

Lepotica nad lepoticama o kojoj je bezobrazno maštalo i staro i mlado od Vardara pa do Triglava!

Iako je reč o umetničkim delima, na legendarne scene seksa u domaćim filmovima malo ko gleda samo iz tog ugla. A i kako bi kada u njima igraju se*s simboli, lepotice o kojima mnogi maštaju na najbezobraznije načine.

Jedna od najlepših žena bivše Juge svakako je bila glumica Neda Arnerić.

Zlatna kosa, graciozno telo, zelene i snene oči, dečji osmeh i lice lepotice. Malo je reći da su mnogi od Vardara pa do Triglava bili zaljubljeni u nju.

Gledali su je obnaženu u upečatljivim scenama se*sa velikih filmova ovdašnje kinematografije.

foto: Printscreen

Još da su znali da je kadrove se*sa snimala kao devica, bez ikakvog iskustva i znanja kako se vodi ljubav. Ko bi to uopšte i posumnjao? Jer, kod Nede je tada sve odisalo erotikom, a roditelji su deci prekrivali oči da ih "ne kvare"...

Srpska lepotica je u filmu Lordana Zafranovića "Aloa - praznik kurvi" (1988) snimila jednu od najeksplicitnijih scena seksa u istoriji ovdašnje kinematografije, a za ulogu Majre nagrađena i je "Zlatnom arenom" u Puli.

foto: Printscreen

Film pripoveda o bračnom paru iz Nemačke koji dolazi na odmor u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde se Majra, poreklom Zagrepčanka, a udata za dosta starijeg Manfreda (Stevo Žigon), upušta u ljubavnu aferu sa sinom gospođe u čijoj su kući odseli (Ranko Zidarić).

Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more pa do poslednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se mogla prikazati Neda Arnerić kako uzdiše", pisali su tada u medijima.

Ipak, od svih scena se*sa koje je snimila Neda, najpoznatija je verovatno ona šumska, u neiskusnom duetu sa Slavkom Štimcem iz filma "Ko to tamo peva". Možda nije najerotičnija (čak je pretežno i komična), ali je najupečatljivija.

O svojim obnaženim ulogama Neda Arnerić je u jednom intervju kasnije rekla:

Nisam imala pojma o se*sualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo: oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, a ja se smatram dobrim zanatlijom", objašnjavala je tada glumica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.