SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRIVREMENU MERU ODUZIMANJA STARATELJSTVA: Evo s kim će Aleksandar provesti PRAZNIKE
Severina Kojić, Foto: Pritnscreen

BORBA I DALJE TRAJE

SEVERINA PODNELA ŽALBU NA PRIVREMENU MERU ODUZIMANJA STARATELJSTVA: Evo s kim će Aleksandar provesti PRAZNIKE

Izvesno je da će sud razmotriti žalbu tek posle nove godine

Objavljeno:

Severina Kojić žalila se sudu u Zagrebu koji je pre više od dve nedelje starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7) dodelio Milanu Popoviću. Pevačicin advokatski tim podneo je i "zahtev za određivanje privremene mere" po kojoj "kralj bakra" ne sme da vodi sina iz Hrvatske.

- Severinini advokati su prošle srede predali žalbu Opštinskom sudu u zagrebu. Na dvadesetak stranica su pobrojali razloge zašto treba ukinuti presudu. Između ostalih, Seve zamera sudijama što, po konvenciji UN o pravima deteta nisu pitali Aleksandra da li želi da živi sa ocem i što ga nisu obavestili na vreme gde će mu biti novi dom - ispričao je izvor za hrvatske medije i dodao:

foto: Pritnscreen

- U presudi je sporno što nisu obratili pažnju na to što Milan Popović ima kuće u Zagrebu, Beogradu i na Kipru, pa nije jasno gde će Aleksandar živeti. Severinini advokati su naveli i da sud nije bio nezavisan i nepristrasan.

Kako pišu hrvatski mediji, izvesno je da će sud razmotriti žalbu tek posle nove godine, a dotad Severina Kojić mora da poštuje sudsku odluku.

foto: Instagram

Školske praznike dečak će provesti kod majke u Zagrebu, nakon čega će ga Seve vratiti Milanu.

Podsetimo, Popoviću je sud u Zagrebu krajm novembra dodelio starateljstvo nad sinom . na 30 strana nabrojao je sve što je Severina radila protiv interesa deteta, a opšti zaključak je da je ona zanemarivala dete. Tada je odlučeno da Milan "samostalno" brine o detetovom zdravlju i obrazovanju" dok će mu pevačica isplaćivati mesečnu alimentaciju od 161 evro.

Bonus video

VELJKO OBOŽAVA DA SNIMA TRUDNU ŽENU: Bogdana u pidžami i bez šminke, a nećete verovati šta radi!

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.