MARKO I LUNA SE VOLE, ONI SU JEDNA DUŠA U DVA TELA: Učiniće sve da se POMIRE! Otkivamo ko stoji između njih! (FOTO)
Marko i Luna, Foto: Damir Dervišagić

nema kraja

MARKO I LUNA SE VOLE, ONI SU JEDNA DUŠA U DVA TELA: Učiniće sve da se POMIRE! Otkivamo ko stoji između njih! (FOTO)

Ne mire se s raskidom!

Objavljeno: 12:24h

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković potvrdili pisanje Espresa da su definitivno stavili tačku na svoju vezu, njihovi fanovi se nikako ne mire sa tom vešću.

Naime, oni i dalje veruju da je pomirenje moguće, a otišli su toliko daleko da mole Luninog najboljeg rijaliti drugara Sava Perovića da ih pomiri.

Pošto je uvek bio uz Lunu smatraju da on ima veliki uticaj na nju, pa samim tim i na njenog dečka, pa traže od njega da posreduje u pomirenju.

foto: Damir Dervišagić

Pevač je objavio sliku sa Zlatibora, gde odmara nakon nastupa koje je imao za vikend, a osim komentara njegovih obožavaoca, Lunini i Markovi fanovi iskoristili su priliku da ispod njegove objave pokušaju još jednom da utiču na, za njih, neprihvatljiv raskid omiljenog im para.

Savo, pomozi Luni u ovim trenucima, verujem u tebe, reci da sluša svoje srce. Ona Marka voli više od života. Razgovor može rešiti sve", napisao je jedan pratilac pored Perovićeve slike, a na to se nadovezala i druga obožavateljka:

foto: Printscreen

Bravo pepi, ako možeš Savo, nekako pomiri ih, oni se vole i neka razgovaraju, oni su dve duše u jednom telu! Super ti je slika!"

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.