ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE IZBAČENA IZ GRANDA: Saša Popović dobio JEDAN POZIV koji je promenio sve!
Foto: printscreen/youtube

reagovala i njena majka

ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE IZBAČENA IZ GRANDA: Saša Popović dobio JEDAN POZIV koji je promenio sve!

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, kako se navodi. više ne mora da daje polovinu zarade "Grand produkciji", jer joj je Saša Popović dozvolio da raskine ugovor tri godine pre isteka ugovora.

Objavljeno: 14.12.2019. 10:18h
  • 8

Jelena Vučković je, kao i sve zvezde "Granda", sa produkcijom imala ugovor na devet godina, ali je samo prvih šest godina morala da daje 50% od zarade "Grandu", budući da je ugovor nakon toga raskinut.

foto: Dragan Kadić

Kako navodi pomenuti list, direktor "Granda" Saša Popović je ovu odluku doneo posle molbe Jelenine majke Goce Božinovske, koja je njegova dugogodišnja prijateljica.

- Jelena je imala dosta posla, bila je jedna od najangažovanijih pevačica "Zvezda Granda". Za tih šest godina sigurno je tri puta otplatila iznos koji je "Grand" uložio u njenu karijeru. Jeste da ona ne uzima mnogo novca za nastupe, ali ima tezge po nekoliko puta nedeljno i zato je dosta zarađivala. Goci je bilo žao što se njena ćerka toliko muči, a ne ostaje joj mnogo para, pa je pozvala Sašu i pitala ga da Jelenu oslobodi ugovora - kaže izvor blizak Božinovskoj i dodaje da je Saša njenu molbu odmah uslišio.

- Popović je odmah pristao na to, svestan činjenice da je Jelena dosta doprinela "Grandu". Ugovor s Jelenom je raskinuo i ona sada samostalno radi. Inače, po "Grandu" se priča da je Saša znatno liberalniji otkako se zvanično penzionisao i da pevačima dozvoljava ustupke koji su nekada bili nezamislivi, što potvrđuje i ovaj gest prema Jeleni - dodao je izvor.

foto: Marina Lopičić

Jelena Vučković i njena majka Goca za sada se nisu oglašavale ovim povodom, ali je Rade Vučković, Jelenin otac, u nedavnom intervjuu potvrdio da njegova ćerka više nema obavezu prema "Grandu".

- Kao mala nikada nije bila zainteresovana za muziku, tek posle srednje škole se to kod nje javilo. Sve je sama prolazila, bez ičije pomoći. Sad je samostalna, ne radi više za "Grand" jer joj je Saša dozvolio tri godine ranije da raskinu ugovor - rekao je poznati kompozitor.

- Tačke ugovora, kao i način raskida istog, spada u domen poslovne tajne, tako da ne bismo komentarisali pomenute navode - rečeno je za gorepomenuti list iz pres službe "Granda".

foto: Ana Paunković

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media