BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA BIVŠE JUGE: Čola je obožavao, a zbog jedne rečenice NE PRIČAJU GODINAMA!
Foto: Espreso

i dan danas se kaje

BILA JE NAJZGODNIJA ŽENA BIVŠE JUGE: Čola je obožavao, a zbog jedne rečenice NE PRIČAJU GODINAMA!

Bila je velika zvezda estradne scene bivše Juge, jedna od najzgodnijih javnih ličnosti, a i dalje kruže legende da je svojom pojavom muškarce ostavljala bez daha

Objavljeno:

Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica je srpska balerina, pedagog baleta, profesor baleta, koreograf, fitnes instruktor i arhitekta.

Njeno ime je sinonim za moderan scenski ples, a o njenim koreografijama sa turneje „Putujući zemljotres“ Zdravka Čolića se i dalje priča. Imala je svoju plesnu grupu „Lokice“ koje su bile veoma popularne sedamdesetih i osamdesetih godina.

foto: Printscreen

Lokice su nastupale u televizijskom serijalu „7 plus 7“ i bile su prateća grupa jednoj od najvećih zvezda na Balkanu, Zdravku Čoliću.

Iako je Lokica Zdravka Čolića posmatrala kao brata, on se uvredio kada je rekla da nije talentovan za igru. Kada se vratio iz vojske, prestao je da priča sa njom, a ona je u više navrata istakla koliko joj je žao zbog toga.

foto: Printscreen/Instagram

- Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica medijima svojevremeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.