SILEDŽIJA TREBA DA OSETI SRAMOTU! Nakon što je Milan PREBIO ŽENU odjeknule REČI Nataše Bekvalac!
Foto: Printscreen

poslala važnu poruku

SILEDŽIJA TREBA DA OSETI SRAMOTU! Nakon što je Milan PREBIO ŽENU odjeknule REČI Nataše Bekvalac!

Od kada je prošla kroz pakao sa Lukom Lazukićem, Nataša je veliki zaštitnik žena nad kojima su se muževi iživljavali

Objavljeno:

Srbiju je potresla još jedna vest o porodičnom nasilju. Tanja Gurović, supruga bivšeg košarkaša Milana Gurovića, prijavila je svog muža policiji i optužila ga da ju je juče udarao pesnicom po glavi. Gurović je dobio krivičnu prijavu zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku, a određen mu je pritvor do 48 sati.

foto: Printscreen

- Državne institucije funkcionišu. Žene, prijavite porodično nasilje i tako zaštitite sebe, svoju decu, ali i sve ostale žene potencijalne žrtve - kaže pevačica Nataša Bekvalac, čiji je bivši suprug Luka Lazukić pravosnažno osuđen za krivično delo nasilja u porodici zbog fizičkog napada na nju u noći između 12. i 13. aprila 2018. godine.

Nataša Bekvalac smatra da je neophodno o nasilju govoriti javno i prijavljivati ga. Njen slučaj je od početka do kraja bio javan, a ona je i posle svega nastavila da se bori za prava žena pod sloganom "Nisi sama", apelujući da niko ne bi trebalo da trpi fizičko i psihičko maltretiranje.

foto: Starsport©

- Strašno je koliko je nasilja prisutno unutar porodice i društva! Aposlutno je neophodno o tome javno govoriti. Većina žrtava ne prijavljuje nasilje upravo iz osećaja sramote od društva - kaže Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac ističe da je nasilje nikada ne treba gurati pod tepih.

- Sramotu treba da je oseća nasinik, a ne žrtva. Uglavnom je, kao po pravilu, obrnuto - upozorava Nataša Bekvalac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.