MELINA DŽINOVIĆ POSTAJE UČESNIK RIJALITIJA: Dobila ponudu koja se ne odbija!
Melina Džinović, Haris Džinović, Foto: Ana Paunković

ŠOK!

MELINA DŽINOVIĆ POSTAJE UČESNIK RIJALITIJA: Dobila ponudu koja se ne odbija!

Supruzi čuvenog pevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene

Objavljeno:

Lepa dizajnerka glumiće u popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu emituje na jednom od najpopularnijih američkih TV kanala.

Popularnoj modnoj kreatorki Melini Džinović pošlo je za rukom ono što nije bilo kojoj našoj javnoj ličnosti, a to je da je da se pojavi na američkom MTV-u. Naime, dizajnerka se nedavno vratila sa Floride gde je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu „Sijesta Ki“, koji se već treću sezonu emituje na MTV-u. Ova TV serija prati tri atraktivne devojke Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a interesantno je što se u trećoj sezoni, koja pretentduje i da bude najgledanija, pojavljuje i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima. Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

foto: Damir Dervišagić

Iako se svaka epizoda radi po scenariju, supruzi čuvenog pevača Harisa Džinovića, bilo je dozvoljeno da sama kreira svoje scene. Epizoda u kojoj se Melina Džinović pojavljuje emitovaće se u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

- Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla – kaže prezadovoljna kreatorka.

foto: Damir Dervišagić

Čuveni pevač Haris Džinović nastupiće pred beogradskom publikom 25. i 26. decembra u Sava centru.

- "Ostariću, neću znati" će i ovog puta biti prva otpevana na koncertu. Njom sam počeo, tako će biti i sada. Idealna je za otvaranje koncerta - naveo je Haris Džinović u jednom intervjuu.

Bonus video

BAŠ MUŠKARCI VIDE LUJ VITONA?! Svi vole BANDARE, GUZOVE, DA LJULJA! Hit saveti Goce Božinovske, a od jednog ćete se SMRZNUTI!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.