ONE SU POTPUNO PROMENILE IZGLED U 2019! Kada su se pojavile ŠOKIRALE SU JAVNOST transformacijom!
Foto: Printscreen Instagram

PAMTIMO IZ 2019.

ONE SU POTPUNO PROMENILE IZGLED U 2019! Kada su se pojavile ŠOKIRALE SU JAVNOST transformacijom!

Srpkinje oduvek važe za najlepše žene, pa tako imamo najlepše pevačice, manekenke, glumice.

Objavljeno:

Godina koju ostavljamo iza nas, odnosno 2019. godina izbrojala je nesumnjivo najviše transformacija koje su se desile na domaćoj sceni, prilikom čega su mnoge javne ličnosti drastično promenile svoj lični opis.

Nakon rijalitija i muzičkih takmičenja znatno se povećava broj pevačica, zatim korekcije i plastičari koji su preplavili našu zemlju, kao i trendovi frizura koji do sada nisu viđeni, sve je to uticalo da u 2019. godini imamo veći broj ličnosti za koje možemo da kažemo da su na sebi promenili "nešto".

Edita Aradinović

Edita je uvek važila za rasnu crnku, ali je rešila da najpre skrati kosu, a zatim i da ode u plavo i dodatno još jednom promeni dužinu kose.

Njena promena je prošla vrlo zapaženo s obzirom da je ogroman kontrast u pitanju.

Katarina Grujić

Kaću su uvek poredili sa Kim Kardašijan, pa se svi pitaju da li to razlog zbog kog je Grujićeva rešila da napravi izmene u svom izgledu.

Niko i nije siguran šta je pevačica sve uradila da bi došla do ove transformacije, ali su komentari samo pozitivni, i Katarinu više ne porede sa Američkom starletom već sa Grčkom boginjom, što se može videti i po komentarima.

Kristina Kija Kockar

Pobednica "Zadruge 1" i novopečena pevačica je poznata po promenama kose, kako boje tako i dužine.

Kija je takođe imala hijaluron u ustima, ali sama kaže da se ispumpao tokom vremena, te su se njen usne vratile na staro.

Mnogi su stava da je 2019. godina ta u kojoj se Kija najviše puta promenila, i definitivno nosi titulu Kraljice transformacije.

Danas izgleda skroz drugačije od onoga što smo gledali u "Zadruzi", ali ono što je sačuvala definitivno jeste njen prirodni izgled.

Luna Đogani

Nekako je prirodno da uz Kiju ide Luna, i obrnuto, a kako je dve godine provela u rijalitiju, Đoganijeva je rešila da sebi nadoknadi vreme koje je izgubila a mogla je da radi na sebi.

Lunu smo gledali dve godine kao plavušu, a onda je samo odjednom rešila da ugradi silikone i postane brineta.

Lunina tranformacija je možda i najupečatjivija za 2019. godinu.

Teodora Džehverović

Teodora je ušla u "Zadrugu" s tim da je prethodno već imala zanimanje pevačice, a rijaliti joj je samo pomogao da se dodatno proslavi i pokaže svoj talenat.

Osim izuzetnog glasa, Teodoru krasi i izuzetan stas, a ono po čemu je oduvek bila prepoznatljiva jeste njena duga plava kosa.

Teodora je osim boje kose, rešila da ugradi i silikone u grudi, a posle korigovanja malo je reći da svaka žena na planeti može da joj pozavidi na građi.

Svojevremeno je za Espreso.co.rs pevačica ispričala kako je samo jedog dana ustala, otišla kod frizera i rekla da je farbaju u smeđe, inače to nikada neće uraditi.

Ona se pokajala zbog frizure, ali zbog silikona ni najmanje.

Slavica Ćukteraš

Slavica je dugo na estradi, i zasta nikad nije podlegla operacijama niti bilo kakvim estetskim zahvatima.

Njen zaštitni znak su prirodnost i to što je s godinama kao vino, stari a sve bolje izgleda.

Ipak, kada je sklonila svoju dugu i svilenu ravnu kosu, nastao je muk, s obzirom da je isti imidž godinama bio deo nje.

Ana Nikolić

Ana Nikolić još od porođaja bije bitku sa kilogramima, i okrenula se masovnim treninzima kako bi povratila staru kilažu i građu.

Ana već godinama ima silikone u ustima, a frizuru često menja.

Ipak, 2019. godina je izgleda i njena srećna s obzirom da je uspela da liniju dovede do savršenstva, u mnogobrojne tretmane, i timom koji radi na njenom izgledu.

Ana u ovoj godini daleko bolje izgleda nego u prethodnom periodu.

Katarina Živković

Pevačica je zasenila sve učešćem u "Farmi" ali i na takmičenju "Zvezdi Granda". Ipak, tada je mnogima za oko zapao njen glas i nenadmašni talenat za pevanje, mnogo manje nego izgled.

Kaća je danas jedna od najatraktivnijih pevačica, a na njenim nastupima muškarci se guraju u prve redove.

Kaća ima silikone u grudima, ustima, radila je brojne tretmane na ustu, a mnogi nađađaju da je i nos korigovala.

Svakako, svom maksimum je doživela u 2019. godini i mnogi su stava da ne treba ništa više da dira, jer ono što valja ne treba menjati!

Jelena Karleuša

Mala od skandala ne poriče silikone u grudima, a među prvima je koja je ovaj trend diktirala u Srbiji.

Ona je poznata po promenama boje i dužine kose, a čak je u tome "skidaju" mnoge inostrane javne ličnosti.

Ipak, 2019. godina nije za nju bila najslavnija jer je drastično smršala usled gubitka majke Divne Karleuše, koja joj je bila najdraži slonac u životu.

Jelena je u tom periodu skratila kosu do glave, a od tada njena kosa više nije porasla, a pevačicu je to znatno promenilo.

Ana Cakić

Manekenka se najviše proslavila u periodu kada se zabavljala sa Veljkom Ražnatovićem, kada je bila plavuša sa silikonima u ustima.

Ana se ove godine odlučila da izvadi silikone iz usta, a brak sa Predragom Rajkovićem, sa kojim ima sina, učinio je da procveta i zaseni gotovo sve poznate ličnosti.

Mnogi su za to da Ana nikada nije ni trebala da pumpa usta, jer su joj prirodna daleko lepša.

Ksenija Bujišić

Voditeljku obožavaju svi koji prate "Jutarnji program", a mediji nikada nisu pisali ružno o njoj.

Ksenija se porodila u maju ove godine, nakon čega se malo ugojila, iako je sačuvala svoju izrazito vitku građu.

Osim dodatnih kilograma, na Kseniji je dosta izražena promena frizure, gde je svoju dugu kosu skratila, a smeđu boju preobratila u blajhano plavu...

2019. godina i majčinstvo ostavili su na Kseniji lepu promenu.

Kao što vidite mnogo je onih koji su napravili promenu baš 2019. godine, a koja od ovih je vaš favorit i na kome vam se transformacija najviše dopada? Ili možda ne dopada?


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.