NAJTUŽNIJE ESTRADNE PRIČE U 2019. GODINI: Obeležili su je NASILJE, SMRT I NESREĆE, a SRBIJA JE PLAKALA i ČITALA!
Foto: Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Dado Đilas

POTRESNO

NAJTUŽNIJE ESTRADNE PRIČE U 2019. GODINI: Obeležili su je NASILJE, SMRT I NESREĆE, a SRBIJA JE PLAKALA i ČITALA!

Nisu samo smrti najtužnije priče 2019. godine

Objavljeno:

Vreme je u godini kada rekapituliramo šta se sve dogodilo na domaćoj javnoj sceni – ko se zaljubio, ko se venčao, ko se porodio, ko je pravio skandale, ali i koje su nas to priče ljudski pogodile i rastužile.

Na prvom mestu nas rastuže smrti mladih osoba, bile one poznate ili nepoznate javnosti, a u 2019. ih je nažalost bilo. Ipak, nisu samo smrti najtužnije priče 2019. godine.

Nesreća Dee Đurđević

foto: Nemanja Nikolić

Na samom početku 2019. godine voditeljka Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je izgubila ruku. Naime, Dea je imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Iako se spekulisalo da je Dei na licu mesta amputirana ruka, ipak je utvrđeno da je bez nje ostala kada je na nju naleteo autobus.

foto: Printscreen

Nakon višesatne operacije tim lekara, na čelu sa mikrohirurgom Markom Bumbaširevićem, uspeo je da Dei vrati ruku, a voditeljka se sada uspešno oporavlja zahvaljujući terapijama kojim je podrvgnuta.

Pogibija Šabana Šaulića

foto: Dragana Udovičić

Samo deset dana nakon stravične nesreće u kojoj je Dea Đurđević izgubila ruku, javnost je ostala u šoku kada je 17. februara osvanula vest da je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić.

Do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bilefeldu, a pevač je nakon udesa prebačen u bolnicu, gde je, nažalost, uprkos naporima lekara, preminuo.

foto: Marina Lopičić

Kako se navodi u policijskom izveštaju dva vozila su sletela s puta i udarila u bankine.

Sa njim je uveče na nastupu pevala i Tea Tairović, sa kojom folker ima duet. Niko nije ni slutio da će se samo nekoliko sati kasnije dogoditi stravična tragedija u kojoj će Šaban Šaulić izgubiti život.

Smrt Dalibora Andonova Grua

foto: Printscreen

Popularni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra ove godine u 47. godini života, kada je tokom vožnje kajta upao u vodu. Obdukcijskim nalazom otkriveno je da se Gru utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme.

Reper je iza sebe ostavio suprugu Danicu i sinove Relju i Vuka, ali i mnogo hitova.

foto: Printscreen Instagram

Dalibor Andonov Gru bio je velika rep zvezda, a njegova smrt pogodila je čitav region.

Smrt Dijane Milojković

foto: Printscreen Instagram

Tridesettrogodišnja misica Dijana Milojković preminula je 22. jula nakon dvogodišnje borbe s karcinomom. Rođena je u Ćupriji 1987. godine, a njenu karijeru je obeležila pobeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine, a na takmičenju u Bejrutu 2014. godine postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model.

foto: Printscreen Instagram

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

foto: Printscreen Instagram

Neposredno pred smrt, na Instagramu osvanuli apeli da se za Dijanu da krv, te da joj se stanje pogoršalo. Da je bitku sa karcinomom izgubila na društvenim mrežama je otkrio njen brat Miloš, koji je uz Dijaninu fotografiju poručio: "Počivaj u miru sestro".

Smrt Igora Bulata

foto: Dragan Kadić

Još jedna smrt koja je pogodila domaću javnost je smrt novinara i urednika Radio Televizije Srbije, Igora Bulata. Brat pevača Marka Bulata preminuo je u 48. godini nakon borbe sa kratkom i teškom bolešću.

Igor je imao opaku bolest jetre, odnosno rak malih žučnih puteva (holangiokarcinom) koji mu je dijagnostifikovan u decembru 2018. godine.

Nasilje Tome Panića nad Nadeždom Biljić

foto: Sonja Spasić

Pevačica Nadežda Biljić 15. avgusta ove godine pretučena je od strane svog emotivnog partnera Tome Panića, s kojim je započela romansu tokom učešća u rijalitiju Zadruga. Nakon ovog incidenta Toma je dobio jednomesečnu zabranu prilaska pevačici, dok je u međuvremenu Nadežda saznala da je trudna, te je oprostila Tomi batine i odlučila da zadrži trudnoću.

foto: Printscreen

Toma i Nadežda će dobiti sina kome će dati ime Longo, te ova priča ipak ima srećan kraj.

Samoubistvo Dragane Tripić

foto: Damir Dervišagić

Poznata srpska novinarka Dragana Tripić oduzela je sebi život 24. oktobra 2019. godine, kada ju je u stanu u Mirijevu obešenu pronašla njena ćerka.

Dragana se, prema navodima medija, dugo borila sa depresijom, a prema spekulacijama, najveći problemi koje je imala bili su finansijske prirode.

Oduzimanje starateljstva Severini Kojić

Pevačici Severini Kojić je privremenom merom suda u Zagrebu oduzeto starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, s kojim će pevačica do daljnjeg provoditi svega 88 sati mesečno.

Ovom pričom pogođen je čitav region, a pevačica se potresnim otvorenim pismom obratila malom Aleksandru:

foto: Instagram

"Znaš sine, to su samo neki papiri koje je neko ispisao i postoje neka slova koja je neko nakucao u reči koje ne vrede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su učinili da nas povrede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu da prespavam sa tobom i uspavam te....Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri oni ne mogu ni da zamisle.Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivati svako veče, a o tome će odlučiti ”gospodin vreme”. Dotad, mama je uvek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što nisam stigla ni da ti objasnim šta se juče dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari... Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam da te odvedem... Išli smo sa osmehom. Te čudne reči koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna ko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro Robine moj, tvoj Betman te čeka. I oprosti im sine jer stvarno ne znaju šta čine...", napisala je pevačica.

foto: Dragan Kadić

Severina se već pet godina bori s bivšim partnerom Milanom Popovićem bori za starateljstvo nad sinom, a po svemu sudeći, na ovome se neće završiti.

Koja priča je vas pogodila u 2019. godini?

Bonus video

TUŽILA GA ZA PREBIJANJE A SAD ZA KLEVETU! Bivša Halidova ljubavnica odgovorila pevaču za optužbe da je narko-diler! HAOS

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.