OTKAČIO SOFIJU, PA SE BACIO NA VELJKOVU BIVŠU: Luka Jović odlepio za NEKADAŠNJOM DEVOJKOM Veljka Ražnatovića!
Veljko Ražnatović, Luka Jović, Foto: Sonja Spasić, Profimedia

VOLI MANEKENKE

OTKAČIO SOFIJU, PA SE BACIO NA VELJKOVU BIVŠU: Luka Jović odlepio za NEKADAŠNJOM DEVOJKOM Veljka Ražnatovića!

Nikom nije jasno šta je tražio sa Sofijom Milošević

Objavljeno:

Luka Jović (21) načisto je odlepio za bivšom devojkom Veljka Ražnatovića, manekenkom Draganom Banić (27)! Kako je fudbaler Real Madrida još dok je bio u vezi sa Sofijom Milošević počeo da muva njenu koleginicu.

- Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo - započinje priču jedan od Jovićevih prijatelja.

foto: Printscreen Instagram

- On se baš loži na manekenke. Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Andela Manitašević. Naš sagovornik ističe da je Jović, uprkos tome što je tako mlad zaradio milione, i dalje veoma stidljiv.

- Sa Draganom se kasnije sretao i na nekim žurkama koje su organizovali njegovi prijatelji fudbaleri i tu su nastavili da se muvaju, ali se ništa konkretno nije desilo. Sve se svelo na dopisivanje i duge razgovore. Kada su devojke u pitanju, Luka je vrlo stidljiv i retko kada prvi krene u akciju. Do sada mu se nije desilo da startuje neku devojku i da je odmah iste večeri odvede u krevet. Upravo zbog toga ga sve devojke cene i poštuju - kaže izvor.

foto: Sonja Spasić

On dodaje da mu ni danas nije jasno šta je fudbaler Reala tražio sa Sofijom Milošević.

- Enigma mi je kako su se njih dvoje uopšte smuvali jer su dva potpuno različita sveta. Ona je vrlo drčna, a on voli smirene devojke. Dva meseca su bili zajedno i onda je to puklo. Luka se iznervirao što je ona javno govorila o njemu i njegovoj porodici. Posebno ga je pogodilo što je u novinama spominjala njegovu bivšu Anđelu, kao i njihovog sina Davida. Luka smatra da Sofija ne treba da priča o njegovom privatnom životu nikome, jer ni on sam to ne radi. Kada su raskinuli, on je došao u Beograd i svaku noć izlazio sa prijateljima. U jednom od provoda sreo se sa Sofijom, pa su ponovo proveli noć zajedno, tako da zaista ne znam u kakvim su sada odnosima - priča dobro obavešteni izvor.

Bonus video

JEDNOSTAVNO I SVEDENO! Emina Jahović okitila JELKU, fanovi ODUŠEVLJENI ukrasima!

(Espreso.co.rs/ Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.