OGLASILA SE TIJANA AJFON POSLE GLASINA DA PRIMA PLATU U POŠTI, A NE RADI TAMO: Evo šta je rekla popularna starleta!
Tijana Maksimović za Espreso.rs, Foto: Printscreen

štrajk

OGLASILA SE TIJANA AJFON POSLE GLASINA DA PRIMA PLATU U POŠTI, A NE RADI TAMO: Evo šta je rekla popularna starleta!

Odgovorila na prozivke da je na platnom spisku Pošti Srbije

Objavljeno:

Dok je i dalje na snazi obustava rada u Pošti Srbije, koja traje već nedelju dana, na društvenim mrežama se spekuliše o fiktivnim poštanskim radnicima.

Naime, na Tviteru je osvanuo spisak javnih ličnosti, koje su navodno među 60 fiktivno zaposlenih u Pošti Srbije, a čija je plata navodno oko hiljadu evra.

foto: Printscreen

U međuvremenu, dok čekate 20 h, evo imena zaposlenih u Pošti Srbije: Jelena Broćić, Tijana Maksimović, Nela Bojović, Jasna Milenković, Željko Samardžić, Branko Milićević itd. Broj fiktivno zaposlenih je veći od 60. U proseku primaju oko 120 hiljada din.

Nakon teških optužbi Tijana Ajfon se oglasila za Espreso.co.rs i dematovala da je i na čijem platnom spisku, što je lako proverljivo.

Već šest godina nisam prijavljena kao radnik i nisam u radnom odnosu, nemam nijedan račun u banci, što se lako može dokazati, mogu da izvadim uverenje o nezaposlenju i to je čista neistina! U svakom slučaju, to nije istina, ceo dan me svi zovu zbog ovoga, ne znam gde mi je glava, rekla je Tijana za naš portal.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.