NAJPOPULARNIJI ESTRADNI PAROVI U OVOJ GODINI: Espreso OTKRIVA kako će izgledati njihova DECA (FOTO)
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić, Printscreen, Milen Vesović, Ilustracija

oni su obeležili 2019!

NAJPOPULARNIJI ESTRADNI PAROVI U OVOJ GODINI: Espreso OTKRIVA kako će izgledati njihova DECA (FOTO)

Poznate trudnice i njihove buduće bebe

Objavljeno:

Ovu godinu definitivno je obeležila ženidba naslednika folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, pre nego što je svom sinu Veljku organizovala svadbu, proglašenu svadbom decenije, obelodanila je da je njegova izabranica Bogdana trudna, te da će postati baka.

Od tada su svi zainteresovani za detalje iz porodice Ražnatović počevši od gala venčanja, koje je maksimalno medijski ispraćeno, a zatim i svega u vezi mladenaca i budućeg naslednika, od pola bebe do toga kako će se zvati.

foto: Printscreen

S obzirom na to da je ubrzo procurila vest da Cecina snajka nosi dečaka, te da će ga nazvati po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, jer je to bio dogovor između njega i njegove sestre Anastasije još od detinjstva - da ko prvi dobije sina nazove ga Željko, uglavnom obožavaoci nisu uskraćeni ni za jednu informaciju. Međutim, ono što ipak sa nestrpljenjem iščekuju je da vide i kako će najmlađi Ražnatović izgledati.

Upravo zbog toga, Espreso.co.rs vam predstavlja potencijalni izgled Veljkovog i Bogdaninog deteta, koji je zahvaljujući fotorobotu izveden iz slika roditelja.

foto: FOTOROBOT

Pored Veljka i Bogdane, trenutno najpopularnijeg para u Srbiji, bebu čekaju i bivši zadrugari Nadežda Biljić i Toma Panić, koji su podigli ogromnu prašinu svojim veoma turbulentnim odnosom.

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje su bili u centru pažnje i pre nego što je pevačica objavila da je trudna, a od tada pogotovo izazivaju pažnju jer su se zbog deteta pomirili.

Fotorobot je na osnovu Nadeždinih i Tominih fotografija predvideo i kako bi njihova beba mogla da izgleda.

foto: FOTOROBOT

O potencijalnoj trudnoći pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani takođe se tokom prethodne godine uveliko spekulisalo.

foto: Nemanja Nikolić

Iako se blogerka odučila na to da prvo izgradi muzičku karijeru i počela da peva, šuškanja o njenom i Markovom detetu nisu prestala.

Pa čak ni nakon njihovog raskida, fanovi ne prestaju da kuju teorije zavera i raspredaju zašto su se razišli, te i dalje veruju da će do pomirenja doći.

A gde je pomirenje, tu je opet stara priča o rodama!

foto: Milen Vesović

Za sve radoznale, ubacili smo i njihove slike u fotorobot koji otkriva kako bi izgledao naslednik Lune Đogani i Marka Miljkovića.

foto: FOTOROBOT

Jedna od najkontroverznijih učesnica "Parova" Milijana Bogdanović, koja je pažnju privukla vezom sa vremešnim Milojkom Božićem za kojeg se u međuvremenu i udala, a onda ga, kao gospođa Božić, javno prevarila sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, takođe je u nekoliko navrata dovođena u kontekst drugog stanja.

foto: Printscreen

S obzirom na to da je kraj godine obeležilo njeno akcijanje bukvalno u svakom ćošku luksuzne vile, verovatnoća da "zakači" nije uopšte mala, pa nam je fotorobot pokazao i kako bi mogla da izgleda Milijanina beba, ukoliko joj je pred kamerama napravi Nemanja Stamatović Žabac.

foto: FOTOROBOT

I na kraju, par koji je bio pravo iznenađenje za javnost - svastika Veljka Ražnatovića Bojana Rodić i sin Lepe Brene Stefan Živojinović!

foto: Sonja Spasić

Vest da su u vezi dočekana je s oduševljenjem, a kako se već jedna sestra udala za naslednika folk zvezde, fanovi očekuju da ni druga neće mnogo odugovlačiti da postane snajka proslavljene pevačice i vlasnice "Granda".

foto: Printscreen

Baš zbog toga, pretpostavili smo da biste voleli da vidite kako bi izgledali i njihovi potomci!

foto: FOTOROBOT

Koja beba vam se najviše dopada?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.