MILŠA I POPARA SU BILI RIVALI U SREĆNIM LJUDIMA: Nadala sam se da ćemo igrati opet zajedno, baš me je POTRESLA vest
Foto: Printscreen

POGOĐENA NJEGOVOM SMRĆU

MILŠA I POPARA SU BILI RIVALI U SREĆNIM LJUDIMA: Nadala sam se da ćemo igrati opet zajedno, baš me je POTRESLA vest

U priči scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića i Slobodana Šuljagića Milša je igrala Poparinu sekretaricu (Rankić se u ovoj uzlozi u "Srećnim ljudima" sretao i sa Tanjom Bošković (Lola Golubović) i Gordanom Bjelicom, sekretaricom Bebom)

Objavljeno: 09.12.2019. 17:17h
  • 3

Glumeći Žarka Poparu u seriji "Srećni ljudi" devedesetih godina Zoran Rankić se na malim ekranima sreo sa Milicom Milšom Isaković, kojoj je pripala uloga Lare Simonović.

Lara i Popara se nisu slagali u "Srećnim ljudima", ali je iza kamera bila potpuno drugačija situacija.

- Zoran je bio i ostao veliki glumac i čovek! U najlepšem sećanju mi je ostalo snimanje "Srećnih ljudi", i on kao Popara - rekla je Milica nakon vesti da je Zoran Rankić preminuo danas u 84. godini u Beogradu.

foto: Printscreen

- Ja sam bila tada mlada glumica, a on već iskusan i dokazan glumac, činio je sve da se osećam potpuno ravnopravno sa njim - dodala je.

U priči scenariste Siniše Pavića i reditelja Aleksandra Đorđevića i Slobodana Šuljagića Milša je igrala Poparinu sekretaricu (Rankić se u ovoj uzlozi u "Srećnim ljudima" sretao i sa Tanjom Bošković (Lola Golubović) i Gordanom Bjelicom, sekretaricom Bebom).

- Zoran i ja smo bili i u istom pozorištu (Beogradskom dramskom pozorištu), nedostajao mi je ovih godina njegov glumački izraz kako u pozorištu tako i na televiziji. Često mislim na njega kao nekog zaista posebnog u svemu i originalnog, koji je i uloge negativaca igrao tako da ga morate voleti. Baš me je potresla vest o njegovom odlasku, sve sam se nadala da ćemo igrati opet zajedno - poručila je.

foto: Printscreen/youtube

I Tanja Bošković, koleginica koja je igrala sa njim u "Srećnim ljudima" je neutešna.

- Užasno mi je žao, ali razumite me zašto ne mogu da komentarišem - rekla je Tanja Bošković.

Bonus video

OGLASILA SE VELJKOVA SVASTIKA POSLE PRIČA O VEZI SA STEFANOM! Evo šta radi lepa Bojana, a svi su primetili jedan detalj

(Espreso.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media