SEVERININA MAJKA BILA JE 5 MESECI U KOMI ZBOG NJE: Danas joj je NAJVEĆA PODRŠKA, a njihov SUSRET će vas RASPLAKATI
Foto: Printscreen Instagram

DIVNO

SEVERININA MAJKA BILA JE 5 MESECI U KOMI ZBOG NJE: Danas joj je NAJVEĆA PODRŠKA, a njihov SUSRET će vas RASPLAKATI

Popularna pevačica ne krije koliko joj znači bezrezervna podrška majke Ane.

Objavljeno:

Pop zvezda Severina Kojić ovih dana prolazi kroz pravu životnu dramu, budući da je po privremenoj meri Opštinskog građanskog suda u Zagrebu sedmogodišnjeg sina morala da preda ocu Milanu Popoviću, sa kojim će ubuduće živeti. Pevačici je podrška stigla iz svih država bivše Jugoslavije od mnogobrojnih fanova, kolega, javnih ličnosti, međutim najsnažnije reči utehe ovih dana pružaju joj suprug Igor i majka Ana Vučković, za koju je posebno vezana.

Seve je prekjuče prvi put izašla u javnost posle odluke suda, i to na scenu zagrebačke arene u kojoj je njene najveće hitove horski pevalo više od dvadeset hiljada ljudi. Posle uspešnost koncrerta, pevačica je progovorila za emisiju "Premijera" i osvrnula se na nedaće koje su je zadesile.

- Moja mama je rekla da će ih sve prebiti - u svom stilu rekla je Severina, kojoj je u bekstejdžu majka Ana čestitala na spektaklu koji je priredila Zagrepčanima. Njihov susret raznežio je sve prisutne koji su dirljivu scenu propratili skandiranjem, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Pevačica je inače u ispovesti za hrvatsku "Gloriju" otkrila koliko joj u ovim trenucima znači majčina podrška, a potom ispričala da se i ona napatila nakon porođaja te 1972. godine.

- Rodila me carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.