VESNA ZMIJANAC ČUVALA KRAVE NA IBRU: Sa TOPOLE pravo u VIR! Odrastanje koje je RETKO KO IMAO
Foto: Ana Paunković

DETINJSTVO

VESNA ZMIJANAC ČUVALA KRAVE NA IBRU: Sa TOPOLE pravo u VIR! Odrastanje koje je RETKO KO IMAO

Prisetila se detinjstva.

Objavljeno:

Pevačica Vesna Zmijanac odlučila je da progovori o svom životu od detinjstva do današnjice. Tim povodom Vesna je istakla da je odrasla zajedno sa svojom bakom Natalijom.

- Bilo je nas puno dece sa njom, puno nas je odgajila, pa i mene. To je bilo najlepše vreme. Imali smo da pojedemo, da ne budemo gladni, ali smo bili srećni. Znaš šta je biti u dvorištu sa četvoro petoro dece? Do večeri se nije ulazilo u kuću. Ja imam mog brata od tetke koji je odrastao sa mnom i kojeg sam ja kasnije dovela u Beograd. On je doktorirao na dva fakulteta, a ceo život je samo pevao i svi su mislili da će on da peva. On je doktorirao, a ja sam propevala - ispričala je Vesna.

foto: Dragan Kadić

Vesna je rekla i da je bila najnemirnija, a onda se prisetila i dana kada je sa bratom čuvala krave pored Ibra.

- Dogodovštine sa mojim bratom nemaju cenu. Bila sam najnemirnija, to je bilo strašno. Imali smo jednu veliku livadu pored Ibra i moj brat je tu morao da čuva krave. I onda me on nekada zamoli da pođem sa njim da mu pravim društvo. Za sve ove godine nisam upoznala tako plemenitog čoveka kao mog brata - kad pređe krava u tuđe dvorište on uzme prutić pa je samo gura, ne može da je udari. A ja se popnem na topolu koja visi nad Ibrom i skočim u Ibar, u vir. Uvek sam bila nevaljala - izjavila je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.