OD NJE JE NASLEDILA POSEBNU VRSTU LEPOTE: Emina Jahović je ostala BEZ OCA sa 13 godina, a ovako izgleda njena MAJKA
Foto: instagram

sad je jasno na koga liči

OD NJE JE NASLEDILA POSEBNU VRSTU LEPOTE: Emina Jahović je ostala BEZ OCA sa 13 godina, a ovako izgleda njena MAJKA

Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a da joj je lepota u genima pokazala je u toku današnjeg dana kada je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa majkom

Objavljeno:

Kada je pevačica emina Jahović imala svega 13 godina, njen otac je preminuo, te je majka Senija nastavila samostalno da brine o njoj, kao i o sestri Sabini i bratu Mirsadu.

- Moja mama je mnogo uložila u mog brata, moju sestru i mene. I mi smo sada uspešni ljudi. Ali nije joj bilo lako, bili smo zahtevna deca. Eto, posle smrti oca nije uvela u naš život nijednog muškarca. Ona čak nikada nije dozvoljavala da pričamo na tu temu, toliko ga je volela. Posvetila se nama, iako je tada imala samo četrdeset godina - ispričala je svojevremeno Emina za Cosmopolitan.

Iako danas živi u Istanbulu sa dvojicom sinova, Jamanom i Javuzom, Jahovićeva se veoma često viđa sa majkom, bilo da ona odlazi u rodni Novi Pazar, ili da majka prevali put do Turske ne bi li provela vreme uz ćerku i unuke.

foto: Printscreen

U jednom od takvih momenata nastala je i fotografija koju je pevačica podelila na društvenim mrežama, na oduševljenje svih onih koji je prate.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.