SUPRUGA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O PEVAČEVOM STANJU: Ovo je njeno PRVO OGLAŠAVANJE posle infarkta
Olivera Balašević, Đorđe Balašević, Foto: Damir Dervišagić

JUNAK

SUPRUGA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O PEVAČEVOM STANJU: Ovo je njeno PRVO OGLAŠAVANJE posle infarkta

Roman prvenac Olivere Balašević priča je o ljubavi prema sportu

Objavljeno:

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, koji je sredinom novembra završio u bolnici zbog ugradnje stentova nakon infarkta, otkrila je kako se sada oseća njen suprug.

Ona je u jednom intervjuu gde je opisivala radnju svoje knige "Planeta dvorište" objasnila da li je Đorđe Balašević junak njenog romana i tom prilikom otkirla do sad nepoznate detalje o njegovom stanju.

foto: Printscreen

- Prijatelji i saradnici koji su imali priliku da je upoznaju u fazi stvaranja nazivali su je biografijom, ali ne bih brkala uspomene jedne devojčice sa tako ozbiljnom formulacijom. Radi se, pre svega, samo o "frtalju biografije", a Đorđe je, naravno, junak u onom delu kada posumnjate u sebe i klonete pod pritiskom oživljenih uspomena. Svakako da je najradosniji trenutak bio kada se vratio iz bolnice i kad smo shvatili da će naša šala - da će odsad biti "stent ap", a ne stend ap komičar - zaista zvučati kao šala - rekla je Olivera Balašević.

A roman prvenac Olivere Balašević priča je o jednoj drugoj ljubavi, prema sportu. Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja. Ona je ljubav prema sportu i zdravom životu pokušala da prense na svoje đake. Međutim, dobila je otkaz u školi, a pričala je i sportskim i sličnim nepravdama.

foto: Printscreen

- U mojoj knjizi, pominjući iskustva i saznanja svoje mame, koja je tako jednom prilikom burno reagovala na sudijski lopovluk i nepravdu, a posle još dugo malo koji razgovor na tu temu nije mogao proći bez pominjanja te dve reči, još kao devojčica naučila sam od nje da se bezuspešno traganje za pravdom uvek na kraju pretvori u bezuspešno traganje za nepravdom. U svom kratkom, nažalost, profesorskom stažu nisam propuštala priliku da svojim đacima ispričam i ponešto što nije bilo u nastavnom programu, a činilo mi se da je imalo veze s pedagogijom.

Bonus video

SAMO DAN PRE ROĐENDANA NJEGOVE VELIKE LJUBAVI! Sahrana repera Baneta Kovačevića! Majka Dara neutešna, stigli Marko i Ila

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.