MAJKA ME PET MESECI PO ROĐENJU NIJE UZELA U RUKE: Severinina ISPOVEST posle koje ćete je POTPUNO DRUGAČIJE GLEDATI!
Severina Kojić, Foto: Printscreen

S KNEDLOM U GRLU

MAJKA ME PET MESECI PO ROĐENJU NIJE UZELA U RUKE: Severinina ISPOVEST posle koje ćete je POTPUNO DRUGAČIJE GLEDATI!

Dodala je kako je njena mama Ana uvek znala kad treba i na koji način joj je potreba

Objavljeno:

Severina Kojić, koja je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji je dodeljen ocu Milanu Popoviću, ispričala je ispričala je kako ju je mama rodila carskim rezom mesec dana pre termina.

- Rodila me carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala", ispričala je Severina za Gloria.hr.

foto: Pritnscreen

Dodala je kako je njena mama Ana uvek znala kad treba i na koji način joj je potreba, pa je tako jako dobro znala da je ćerka treba tog vikenda i odmah je iz Splita došla za Zagreb. Zaključila je kako tek sada kada je i sama majka, razume kako je njena mama uvek znala što joj treba.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Opšinski građanski sud u Zagrebu doneo je privremenu meru prema kojoj Severina sina sada ima pravo da viđa svaki drugi vikend i utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, a ostalo vreme Aleksandar je kod oca Milana Popovića.

Bonus video

Majka Dara jedva hoda uz kovčeg

(Espreso.co.rs/ Gloria.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.