SRPSKE DEVOJKE SU NAJLEPŠE, ŠTETA ŠTO SE OBLAČE KAO KU*VE: Izjava Nenada Jezdića digla Srbiju na noge!
Nenad Jezdić, Foto: Vladimir Šporčić

OBJASNIO JE KONTEKST

SRPSKE DEVOJKE SU NAJLEPŠE, ŠTETA ŠTO SE OBLAČE KAO KU*VE: Izjava Nenada Jezdića digla Srbiju na noge!

Muškarci su se navukli na jeftine i drečave plastične igračke

Objavljeno:

Puno buke se diglo oko izjave Nenada Jezdića o tome kako se devojke u Srbiji oblače kao kurve, pa su se mnogi ponadali da je ta izjava maliciozno izvučena iz konteksta po starom dobrom običaju većine medija u Srbiji. I jeste, izvučena je – ali problem je u tome što u kontekstu zvuči još strašnije.

foto: Damir Dervišagić

– Priča čovek danas, bila je ekskurzija, maturantska u Italiji, i znate šta su Italijani rekli za našu decu, srpsku? Za naše devojke? Jako su lepe, šteta što su kurve! Obučene su kao kurve. Molim te napiši to. Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole. Navukli su se na jeftine i drečave plastične igračke – rekao je Jezdić.

– Izvinjavam se, ali ja rakiju čuvam u hrastu i u prohromu – plastika je prevaziđena, a i otmenije je. Gde je tu život, gde je muškost, gde prilježnost, gde su materinski i očinski instikti nestali? U golom pupku, u pirsingu, „buši… buši… samo buši… ha-ha-ha-ha…“, kaže onaj deda u filmu?

foto: Vladimir Šporčić

– To su rat i borba od malopre. Opšti rat. Žene i majke koje vode rat na svoj način. To su one majke, svete, one koje su čekale svoje muževe, svoje braniče i koje su produžile ovaj narod. Gde su sad te majke? Gde su sad i koje su to majke koje će svoju decu i sinove da vaspitaju? Kako mislimo mi da opstanemo? To je sveti rat, rat nad ratovima koji mi moramo da dobijemo.

Bonus video

ZORANNAH PRVO ŠOKIRALA ALJKAVOŠĆU! A sad objavila video kako se razbacuje parama! LETE DEVIZE

(Espreso.co.rs/ Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.