POZNATI GLUMAC NAĐEN MRTAV U 27. GODINI: Sumnja se na SAMOUBISTVO (VIDEO)
Foto: Profimedia

velika žalost

POZNATI GLUMAC NAĐEN MRTAV U 27. GODINI: Sumnja se na SAMOUBISTVO (VIDEO)

On je treća mlada zvezda koja je iznenada preminula u dva meseca

Objavljeno:

Južnokorejski glumac Cha In-ha pronađen je mrtav u svojoj kući u Seulu, a njegova smrt poslednja je u nizu iznenadnih smrti slavnih, koje su pogodile industriju zabave u ovoj zemlji.

Agencija 27-godišnje zvezde objavila je saopštenje u kome izražava žalost zbog gubitka i poziva ljude da ne spekulišu o uzroku smrti.

Mi teška srca prenosimo tužne vesti svima koji su do sada slali puno ljubavi i podrške za Cha In Ha. Ispunjeni smo tugom zbog ove vesti u koju je još uvek teško poverovati", saopšteno je.

Iskreno molimo da se glasine ne šire i da se spekulativni izvještaji ne objave kako bi ga njegova porodica, koja doživljava veliku žalost, veću od bilo koga, zbog iznenadnih tužnih vesti, mirno ispratila. Po njegovoj želji porodica će sahranu održati privatno. Izražavamo duboku žalost zbog njegove smrti."

On je treća mlada korejska zvezda koja je umrla u razmaku od dva meseca.

Cha je bio član glumačke grupe koju je osnovala zabavna agencija "Fantagio" pod nazivom "Surprise U". Debitovao je u filmu iz 2017. pod nazivom "Iou, Deep Inside of Me". Inače, Cha se poslednji put pojavljivao u TV seriji "Ljubav sa manama".

Njegova smrt je poslednja u nizu tragedija slavnih ličnosti u Južnoj Koreji, koja ima jednu od najvećih stopa samoubistava na svetu.

U oktobru i novembru, K-pop zvezde Sulli i Goo Hara pronađeni su mrtvi u svojim kućama. Obe smrti tretirane su kao sumnja na samoubistvo. Njihova smrt je izazvala rasprave o pritisku koji osećaju K-pop zvezde - uključujući maltretiranje i uznemiravanje navijača. Sulli je pronađen mrtav u 25. godini života, a Goo Hara koja je imala 28, takođe, nađena je mrtva kod kuće.

U slučaju Goo Hara istaknuto je pitanje takozvanih "špijunskih kamera" i njenih žrtava. U septembru 2018. godine Goo je podnela tužbu protiv bivšeg dečka nakon što je pretio da će joj uništiti karijeru puštanjem njenog eksplicitnog videa. U avgustu mu je izrečena uslovna robija zbog fizičkog napada i ucene.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.