PROSLAVLJALA JE ISUSA A NAPADALA JE SOTONA: Pevačicu predskazanja PROGONE od detinjstva, a sada su je SILE OBUZELE
Foto: Printscreen

malo ko ostane normalan posle ovoga

PROSLAVLJALA JE ISUSA A NAPADALA JE SOTONA: Pevačicu predskazanja PROGONE od detinjstva, a sada su je SILE OBUZELE

Neke sile definitivno postoje, pevačica je dokaz

Objavljeno:

Tridesetogodišnja pevačica i bivša članica popularne grupe Feminem - Nika Antolos, je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svoje "vantelesno iskustvo", kako sama kaže koje je doživela dok je živela u Moskvi.

Ona je objavila video u kojem prepričava svedočanstvo trenutka u kojem joj se, tvrdi Nika, obratio Bog.

- Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju - to su fizički osetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, đavola, kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od detinjstva - započela je Nika ispovest. Kako kaže, video je kratko svedočanstvo, skup nekih događaja u njenom životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi.

- Sve u svemu, govorim sve tačno tako kako je bilo i sve što jeste. A to je na kraju i jedino bitno - napisala je Nika u opisu videa, a onda počela sa objašnjavanjem.

Opisala je da jedne noći u Moskvi nije mogla da spava, pa se molila Bogu, a on joj se on obratio u glavi. Kad je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće.

- Sela sam na krevet, počela da se pokrivam i u tom momentu mi se apsolutno celo telo paralizovalo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svuda oko mene je bilo plavo svetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala šta čekaju, šta će se desiti. Čekali su da izađem napolje. U tom trenutku su moja stopala bila u mojim kolenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje telo odozgo - ispričala je.

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao "Ako te sada izvuku - gotova si!" pa je u tom trenutku u sebi izgovorila "Hrista, Hrista, Hrista!". Kada je treći put izgovorila "Hrista!", sve je nestalo i ponovno je mogla da se pomera.

Podsetimo, pevačica se bori se s teškom dijagnozom - obolela je od multiple skleroze, teške autoimune bolesti središnjeg nervnog sistema.

Bonus video:

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.