DA LI POSTOJI NEKO SA KIM KARLEUŠA GOVORI NA ESTRADI? Zaratila je i sa Eminom Jahović i to zbog OVOGA
Foto: Printscreen Instagram

AMAN ŽENO

DA LI POSTOJI NEKO SA KIM KARLEUŠA GOVORI NA ESTRADI? Zaratila je i sa Eminom Jahović i to zbog OVOGA

Jelena Karleuša i Emina Jahović više nisu drugarice! Kako Srpski telegraf saznaje, razoru estradnog drugarstva indirektno je kumovala Nataša Bekvalac.

Objavljeno:

Naime, prema tvrdnjama upućenih, JK je zamerila Jahovićki to što je Nataši ponudila pesmu i s njom uradila duet "Muško više ne mogu" uprkos tome što su se njih dve mnogo pre toga dogovarale za saradnju, piše Srpski Telegraf.

Kako izvor upućen u odnos dve pevačke zvezde navodi, Jelena je smatrala izdajom to što ju je Emina zaobišla i ponudila saradnju Bekvalčevoj.

- Jelena je poludela kada je u medijima videla da Nataša i Emina najavljuju duet. Prethodno se ona dogovarala s njom i sve je bilo gotovo završeno kada je saradnja u pitanju, a onda je upala Nataša. Istog trenutka Eminu je otpratila sa Instagrama, čime joj je jasno dala do znanja da je njihovo prijateljstvo gotovo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Printscreen

- Emini u prvom trenutku nije bilo jasno zašto je Karleuša otpratila, ali su joj ubrzo zajednički prijatelji objasnili zbog čega je Jelena ljuta. Umesto da je pozove i objasni okolnosti, Jahovićku je Jelena otpratila i tu je nastao razdor.

Kako dalje sagovornik navodi, dojučerašnje prijateljice sada se ogovaraju na sav glas. Emina priča kako je ona podržala i branila Karleušu kada nije niko. Da je sve najbolje pričala u turskim medijima o njoj kada su na sav glas pisali kako je varala njihovog Tošića. S druge strane, Karleuša takođe navodi da je bila uz Jahovićku u najtežim trenucima, kada se razvodila, i pružila joj maksimalnu podršku, navodi Srpski Telegraf.

Emina hvali Cecu na Instagramu

foto: Printscreen Instagram

Da pomirenju Karleuše i Emine nema ni naznaka, govori i činjenica da je Jahovićka pre dva dana na instastori okačila video kako peva najveći Cecin hit "Kukavica" i gde je tagovala folk divu, što je dodatno razljutilo Karleušu, te sumnjamo da će joj ovu izdaju oprostiti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.