SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI! Isplanirao je i PROSIDBU i to na doček Nove Godine!
Foto: Damir Dervišagić

REŠIO JE!

SLOBA RADANOVIĆ SE ŽENI! Isplanirao je i PROSIDBU i to na doček Nove Godine!

Sloba Radanović je navodno toliko zaljubljen u svoju devojku Jelenu Đuričanin, da želi da se njom i oženi.

Objavljeno:

Njih dvoje su navodno već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pevač uskoro i zaprosi.

Prema rečima navodno bliskih prijatelja, Radanoviću ne smetaju ni Jelenina deca i neuspeli brak.

foto: Damir Dervišagić

- Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu devojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko mu je lepo da razmišljai o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji predpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. Sa njim će pevati i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može biti baš romantična - navodno priča izvor blizak Slobodanu.

Prema njegovim rečima, Jelena se zarekla da se neće ponovo udavati, ali je toliko odlepila za Slobom, da je promenila mišljenje.

foto: Printscreen

- Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu, ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze sa njim imala i ona mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je za sad lepo, ali ne mogu večno da budu momak i devojka. Oboje su zreli ljudi - završava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.