POTRESNA SCENA NA SAHRANI BANETA 187: Majka zakukala: Bože što mi uze DETE!
Foto: Ana Paunković

LEŠĆE U SUZAMA

POTRESNA SCENA NA SAHRANI BANETA 187: Majka zakukala: Bože što mi uze DETE!

Poznati pevač i frontmen nekada jako popularne grupe "187" Bane Kovačević sahranjen je danas na groblju Lešće u Beogradu.

Objavljeno:

Mnogobrojna rodbina i prijatelji došla je da isprati na večni počinak repera koji je izgubio bitku sa bolešću sa kojom se kao lav borio proteklih godina. Bane je preminuo pre 5 dana jer nije izdržao operaciju srca.

Banetova porodica je bila neutešna, pogotovo majka koja ja sve vreme bila uz sinovljev kovčeg i plakala. Prisutne koji su već bili skrušeni od tuge još više su slomile njene reči kada je zakukala pored rake "Bože što mi uze dete", piše Republika.rs

foto: Nevena Mijušković

Reperova drugarica iz osnovne škole održala je potresan govor kojim se oprostila od školskog druga.

foto: Ana Paunković

- Dragi naš Bane, kada pomislimo na tebe u glavi nam je samo jedna slika - Mi sa tobom nasmejani, srećni. Koji god da nas muče problemi, zatvaramo im vrata i pevamo. Pevamo glasno i reči čuju bolje i komšije. Volio si mnogo da pevaš. Muzika je bila tvoj beg od stvarnosti, tvoj vetar u leđa i tvoja strana ulice. Uvek si nam pričao da tu emociju da saživeo. Patio si mnogo i nikada nisi hteo da pokažeš da si u nekom problem. Tvoj smisao za humor je bio prepoznatljiv. Ti si bio rođena zvezda koja je trebalo dugo dugo da sija. Mnogo si voleo ekipu iz osnovne škole. Uvek si imao ideje. Svi se sećamo kada si došao i rekao: Imam ideju, snimamo pesmu oko vas. Grupa se zvala Meni keš bradrs. Svi smo čekali da vidimo TV premijeru. Samo ti si imao vizujiju i snagu da se baviš muzikom iz srca. A onda se desila grupa 187 i postao si poznat. To ti je davalo potvrdu da si jedinstven. Bio si dobra duša koja je uvek htela svima da pomogne, samo sebi najmanje. Dragi, Banuška, s tobom je otišlo i naše detinjstvo, deo bezbrižnijeg života. Nikada nećeš znati šta si nama značio i uvek ćemo te nositi u srcu. Danas nebo ima novu zvezdu. Putuj sad na neko bolje mesto - rekla je Marija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.