HRVATSKA KLAPA OŠTRO ISPLJUVALA DEVOJKE IZ NOVOG SADA I BAJAGU: Uporedili ih sa Cecom: Pametnom dosta!
Foto: Printscreen Instagram, Facebook

ČEMU OVO?

HRVATSKA KLAPA OŠTRO ISPLJUVALA DEVOJKE IZ NOVOG SADA I BAJAGU: Uporedili ih sa Cecom: Pametnom dosta!

Dubrovački zimski festival započeo je uz paljenje prve adventske sveće na Stradunu, a Dubrovčane je zabavljala popularna grupa The Frajle iz Novog Sada.

Objavljeno:

No nastup omiljene grupe koja je, osim po sopstvenim pesmama, poznata i po obradama pesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića nije se svideo svima. Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj Facebook stranici objavila je tekst u kojima su ove cenjene muzičarke iz Srbije koje su nastupale i na Runjićevim večerima uporedili s - Cecom Ražnatović.

Njihovu objavu prenosimo u celosti, bez gramatičkih intervencija i spravljanja na srpski jezik:

"Evo upravo pobjegao sa Stradunu.Upaljena je prva Adventska svijeća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pjevati Frajle iz Novoga Sada.Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah časkaju i lepo pevaju sa njima i pjesma je krenula nema što prava Adventska.Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah doma.Sa potpunim pravom očekujem iduču setemanu,tj,drugu Advensku svijeću upriličiti sa poznatom pevačicom Ražnjatović Cecom.Inače večeras nastupa i poznati domoljub u Revelinu Bajaga .Pametnom dosta", stoji u objavi.

The Frajle na ovo nisu odgovarale, ali na svom profilu na Instagramu objavile su nekoliko fotografija iz Dubrovnika i otkrile da im je bilo "divno".

"Dvno je bilo sinoć u Dubrovniku! Hvala svima koje ste bili na Stradunu, hvala svima koji ste dosli iz drugih gradova i hvala organizatorima. Cmok od nas", napisale su.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.