SRBIJA JE IMALA DŽOKERA PRE SKORO 40 GODINA, ALI NISMO SKAPIRALI: Sličnost sa popularnim SRPSKIM FILMOM je ŠOKANTNA
Foto: Printscreen, Tviter

NEVEROVATNO!

SRBIJA JE IMALA DŽOKERA PRE SKORO 40 GODINA, ALI NISMO SKAPIRALI: Sličnost sa popularnim SRPSKIM FILMOM je ŠOKANTNA

Film "Džoker" jedan je od najboljih filmova snimljenih u poslednjih nekoliko decenija, a ulogu koju je tumačio Hoakin Feniks osvojila je svet

Objavljeno:

I dok se mnogi "prepucavaju" oko filma Džoker, da li propagira nasilje ili zapravo budi svest o istom, Srbija je zaboravila da je ovakvog lika, kao Džoker u Srbiji pre skoro 40 godina radio jedan jedini - Nikola Simić.

foto: Printscreen

Do ovog otkrića došli su fanovi filma na jednoj grupi na Fejsbuku sa sve poređenjem uloge Džokera i Dimitrija Pantića iz Tesne kože. Na prvu ovo zaista zvuči sumanuto i smešno, ali ako pažljivo pogledate neke kadrove sličnost je jasna!

foto: Printscreen

Priča o napaćenom čoveku, neshvaćenom, sa problemima na poslu, kod kuće, a za sve to vreme potiskuje neverovatan bes. da ne pričamo o ovim sličnim kadrovima sa "uniformom", razgovor sa šalterskim radnikom.

foto: Printscreen

Priča o majci u krevetu, sa vrlo sličnom atmosferom, a da ne pominjemo vrlo jasne izlive "ludila" kojim je okidač uvek ona "kap koja preliva čašu"

foto: Printscreen

Nikola Simić bio je maestralan u ulozi Dimitrija Pantića, pa se tako sada postavlja pitanje, kako je 40 godina kasnije Hoakin pobrao sve nagrade, sve pohvale za ovu ulogu, a Nikola Simić je to radio pre skoro 40 godina i - nikom ništa. Da je živeo i radio u Americi, kao i uostalom mnogo naših građana - uspeh bi bio zagarantovan!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.