SLOBODA MIĆALOVIĆ UŽIVALA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI, PA SVIMA OBJAVILA: Obožavam kad sam GOLA!
Foto: Savina Smederevac

NUDISTA

SLOBODA MIĆALOVIĆ UŽIVALA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI, PA SVIMA OBJAVILA: Obožavam kad sam GOLA!

Sloboda pazi da je ne uslikaju nagu jer je postala poznata i van regiona zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu"

Objavljeno: 10:09h

Sloboda Mićalović je nudista! Popularna glumica je ovo leto provela na nudističkoj plaži na Adi Bojani, ali napominje da tamo ipak više neće ići jer se plaši paparaca.

- Bila sam na nudističkoj plaži, tu se osećam najslobodnije. Volim to! Nažalost, više ne idem tamo - rekla je Sloboda u emisiji "Među nama", ali nije otkrila gde će se ubuduće kupati gola.

foto: Dragan Kadić

Sloboda pazi da je ne uslikaju nagu jer je postala poznata i van regiona zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", u kome je igrala sa italijanskom glumačkom zvezdom Monikom Beluči.

Njih dve su postale toliko bliske da su nastavile druženje i posle premijere filma 2016. godine. Tako je nedavno Sloboda sa suprugom Vojinom Ćetkovićem bila gost u Monikinoj kući u Parizu, gde je upoznala njenog partnera, modela Nikolasa Lefevra, koji je od Belučijeve mlađi 18 godina.

foto: Nemanja Nikolić

- Dok sam bila u Parizu sa Vojinom, pozvala sam Moniku. Čisto da joj javim da sam tu. Ona nas je odmah pozvala kod nje kući. Nismo se videli u kafiću ili restoranu, već u njenom domu. Baš je divna žena - rekla je glumica i dodala da joj mnogi ne veruju da je bliska prijateljica sa Belučijevom...

- Baš je blesava situacija kada mi Monika pošalje poruku dok sam u društvu. Kad vide ko mi piše, bude im čudno. Nas dve se ne čujemo svaki dan, ali obavezno bar jednom mesečno.

Bonus video

NAPRAVILA LOM NA SLAVLJU PA UZELA 15.000 €! Nije joj trebalo ni sat vremena: Sve se TRESLO!

(Espreso.co.rs/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.