Tvorac Zvezda Granda otkrio: Evo zbog čega Ceca nikada neće biti u Grandu!

istina je isplivala

Tvorac Zvezda Granda otkrio: Evo zbog čega Ceca nikada neće biti u Grandu!

Drugi čovek Grand produkcije otkrio je zašto se naša poznata pevačica više ne pojavljuje u njihovim emisijama
Objavljeno:

Drugi čovek Grand Produkcije i čovek koji je osmislio Zvezde Granda, Žika Jakšić otkrio je javnosti zašto pevačice Cece Ražnatović nema u Grandovim emisijama. Rešila da bude Cecina snajka! Evo koja poznata starleta spopada Veljka Ražnatovića! (FOTO)

Iako je Ceca, na radost publike, nekada bila redovan gost u Grandovim emisijama, sada nema gde da se pojavi jer, kako navodi Jakšić, emisije poput "Grand šoua" i "Grand parade" više ne postoje. To, Ceco! Bravooo! Ovo je najsrećnija moguća vest za sve Cecine fanove! Žika tvrdi i da Ceca možda nema vremena.
- Ne znam da li želi ili ne želi, verovatno nema vremena. Ceca i ja smo super drugari, znam i da se Saletom čuje. Nemamo nikakav problem. Ražnatovićeva je prijatelj ove kuće, ali znaš kako - ako igraš za Crvenu zvezdu, ne možeš i za Partizan. Ne možeš da budeš na dva mesta u žiriju - rekao je Jakšić. Mada, Žika očigledno ne zna da je više igrača bilo i u Zvezdi i u Partizanu... Tako da Ceci vrata možda i nisu zatvorena... Videćemo, u svakom slučaju. (Espreso.co.rs/ Svet.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.