SEVERINI ODUZETO DETE ZBOG IGORA?! Mali Keba nagovarao Aleksandra da POBEGNE iz škole! Intervenisala POLICIJA!
Severina Kojić, Igor Kojić, Foto: Dragan Kadić

SAGA SE NASTAVLJA

SEVERINI ODUZETO DETE ZBOG IGORA?! Mali Keba nagovarao Aleksandra da POBEGNE iz škole! Intervenisala POLICIJA!

Pevačica je sudu zamerila što nijedan njen dokaz protiv Popovića nije usvojio

Objavljeno:

Severina Kojić je, po svemu sudeći, izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojem je od prošle nedelje zvanično staratelj otac Milan Popović, zbog nepoštovanja suda, zanemarivanja obaveza prema školi koju pohađa njen sin, ali i odbijanja saradnje sa biznismenom, a u konačnoj odluci veliku ulogu odigrao je i nesmotreni postupak njenog supruga Igora Kojića.

To su neki od navoda iz presude u čiji uvid je imala redakcija Kurira. Okidač je incident koji se dogodio 11. oktobra 2019, kada je Igor nagovarao dečaka da pobegne iz škole.

foto: Pritnscreen

- Severina je bila dužna da dođe po dete u školu. Umesto nje, po dete je tada došao očuh Igor. Iako su Severina i Milan postigli dogovor o tome ko umesto njih može da preuzme dete, pevačica taj dokument nije potpisala. Njen suprug je insistirao da preuzme Aleksandra, iako ga je dežurna učiteljica obavestila da to po aktuelnoj, takozvanoj pick-up listi mogu učiniti samo roditelji.

Kada mu nije uspelo da uzme dete, umesto da zatraži mirno rešenje, najbolje u interesu deteta, Igor je izašao iz škole i otišao do učionice u kojoj se nalazilo dete. Tada mu je kroz prozor poručio da ne sluša učiteljice i da pobegne rečima: „Ne boj se nikog, Aleks, uzmi jaknu i beži, slobodno beži odavde! Ne mogu ti ništa, beži!“ Upravo nakon tog postupka, dečak se uznemirio, rasplakao i pokušao da pobegne iz škole. Policija je intervenisala, a Popović je putem mejla dao saglasnost da Kojić tada preuzme dete - navedeno je između ostalog u presudi.

Interesantno je i to da je Kojićeva, koja je školi poslala mejl da je sprečena da dođe po dete jer je povređena, nakon incidenta sama došla u školu kako bi uzela ranac od sina. Međutim, nije mogla da ga preuzme jer joj je rečeno da su prostorije u kojima se torba nalazi zaključane.

foto: Nebojša Mandić

- Nakon što su došli kući, videla je da je dete istraumirano, a ono je ispričalo šta su mu sve učiteljice radile i govorile, kako su ga vukle i potezale za ruku i stomak, kako se preplašio jer je mislio da će ostati zaključan sam u školi i izrazio želju da više ne ide u tu školu. Dan posle se dete žalilo da bolove u ruci, pa ga je odvela na pregled u bolnicu i priložila nalaz. Milana je mejlom obavestila da je Aleksandar istraumiran i pitala ga je šta da rade, ali je on optužio nju i dete da lažu. Nakon toga, D. Majić je pregledao dete i zakazao termin psihološke obrade, ali joj nalaz nije dostavio jer mu se u međuvremenu obratio Popović i pretio mu - navedeno je u sudskom dokumentu.

Takođe, pevačica je sudu zamerila što nijedan njen dokaz protiv Popovića nije usvojio. - Tužilja je navela da je Aleksandar nakon povratka s letovanja na Kipru, gde je boravio sa ocem, rekao da ga je Milan tukao i da ga ja nakon udaraca pola sata bolela glava, te da je to prijavila. Takođe, Aleksandar nije odbijao da ide kod oca jer se u njegovoj kući nalaze razne igračke, te da je u to vreme koje provede kod Popovića dete neopterećeno i posvećeno samo zabavi - stoji u presudi, gde se navodi i majčina tvrdnja da je otac navodno manipulisao detetom tako što mu nije dozvoljavao da igračke iz očeve kuće ponese kod majke.

Sud nije prihvatio Severininu tvrdnju da dete kod oca nema naviku učenja i izvršavanja obaveza, budući da iz škole tvrde da je saradnja s ocem u potpunosti ostvarena, da je on redovno odlazio na roditeljske sastanke i informisao se o svemu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem, ali i Kojićkom, međutim, nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na naše pozive.

Severina tvrdi

MILAN SE SETIO SINA KAD SAM SRELA IGORA

foto: Dado Đilas

Severina je posebno naglasila da Milan nije želeo da vidi dete 40 dana od rođenja i da nije učestvovao u njegovom životu i odrastanju do navršene treće godine, odnosno do trenutka kada je ona upoznala sadašnjeg supruga Igora Kojića. To je navela kao prekretnicu u Milanovom ponašanju i okidač za pravosudnu borbu oko deteta.

SLOMLJENA: SEVERINA OTVORILA DUŠU ZA MEDIJE

Plakala sam u drugoj sobi da me sin ne bi čuo

foto: Printscreen

Severina Kojić kaže da joj borba za sina Aleksandra tek predstoji. Kao što je Kurir juče objavio, pevačica nema nameru da odustane od starateljstva nad naslednikom, već sa svojim pravnim timom radi na tome da uloži žalbu na presudu koja je prošle nedelje izrečena u Zagrebu.

Ona se teško miri s odlukom suda da potpuni staratelj bude otac deteta Milan Popović, jer smatra da je do te odluke došao manipulacijom. U intervju za hrvatske medije, pevačica je smogla snage da ispriča kroz kakav težak period prolazi, pa je otkrila kako je izgledao dan kada je trebalo da preda dete ocu. - Bili smo jako duhoviti, pevali smo, smejali se, pravili palačinke. Pustili smo Dubiozu. U tom trenutku sam samo mislila na Aleksandra i da on ništa ne oseti. Plačete u drugoj sobi da vas niko ne čuje. Morate pregristi svoje srce i nekako na najbolji način to učiniti i mislim da sam ja uradila odličnu stvar. Rekla sam mu: „Vidimo se u subotu, a onda ćemo rasturiti na Iks boksu - rekla je ona i dodala da sud nije prihvatio nijedan dokaz koji je ona priložila. - Sudija nije prihvatila nijedan dokazni predlog koji su predlagali moji advokati, pa ni kad je posebna socijalna radnica i sama priznala da nije videla dete dve godine, ali je uvažila njene preporuke. A ona je inače bila zatvorila advokatsku kancelariju i sama se ponudila Centru za socijalnu rad Maksimir da radi na tom slučaju - rekla je pevačica za Jutarnji list.

MORALIŠE: RUŠKA JAKIĆ OPLELA PO PEVAČICI

Šta će Severinino dete kad vidi njen pornić?

foto: Damir Dervišagić

Ruška Jakić jedna je od retkih javnih ličnosti koja nije podržala Severinu Kojić. Ona smatra da je Severina prekršila određena pravila. - Upoznata sam s njenim slučajem iz novina. Ne dao bog da se to dogodilo u Beogradu. Hrvatska se ponaša po zakonu, a ja ne znam zbog čega je doneta ta odluka. Verovatno je ona prekršila neka pravila. Ja sam majka, a jedino što hoću da kažem jeste da bi se stvorilo dete, potrebni su mama i tata. Ja sam srećno tri puta razvedena, imam divnu ćerku i nikada ništa ružno nisam rekla protiv njenog oca - rekla je Ruška u „Novom jutru“ i dodala: - Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad-tad snositi ogromne posledice. Već ih nosi. Baš me briga za Severinu, govorim samo o detetu. Cela estrada je na njenoj strani. Ako je već odlučila da bude majka, šta će to dete kada vidi njen porno-film?

Bonus video

ANA BEKUTA ODMAH NAPRAVILA VRHUNSKU ATMOSFERU: Mrka u prvom redu, a evo zašto su pevačici svi gledali u OČI!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.