MILICA TODOROVIĆ JAVNO MUVA NAŠEG GLUMCA NA INSTAGRAMU: Ostavlja mu srca, on joj UZVRAĆA! Nova LJUBAV NA ESTRADI!
Foto: Nemanja Nikolić

neka je sa srećom

MILICA TODOROVIĆ JAVNO MUVA NAŠEG GLUMCA NA INSTAGRAMU: Ostavlja mu srca, on joj UZVRAĆA! Nova LJUBAV NA ESTRADI!

Gde ima dima, ima i vatre...

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović, koja je nedavno objavila novu pesmu pod nazivom "Ljubav manje", često lajkuje i komentariše fotografije Petra Strugara zbog čega su mnogi pomislili da se njoj upravo sviđa ovaj glumac.

Zanimljivo je i to da je Milica ostavila Petru srce u komentarima ispod fotografije na kojoj jaše konja. Petar na svaki komentar koji mu pevačica ostavi, reaguje i uzvrati joj lajkom.

foto: Printscreen/ Instagram/ milicatodorovicofficial

Glasine da između pevačice i glumca nešto postoji podgrejala je sama Todorovićeva, koja je krajem oktobra na Instagramu postavila zajedničku fotografiju sa Petrom. Od tada su krenule spekulacije da između njih ima nešto više od prijateljstva, što Milica još uvek nije demantovala.

Podsetimo, Milica je početkom septembra raskinula petogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, a u poslednje vreme ne pokušava da sakrije svoje simpatije prema Strugaru.

foto: Nebojša Mandić

- Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koji me čekaju od zime - rekla je svojevremeno MilicA.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.