SVI SU BILI PREPLAŠENI, OVAKO NEŠTO NE PAMTIM! Porodica Željka Samardžića preživela DRAMU
Željko Samardžić, Foto: Luka Stefanović

prošli kroz pakao

SVI SU BILI PREPLAŠENI, OVAKO NEŠTO NE PAMTIM! Porodica Željka Samardžića preživela DRAMU

- Odmah sam znao da je to zemljotres, jer ovo nije prvi put da ga osetim

Objavljeno:

Pevač Željko Samardžić boravio je sa suprugom u Crnoj Gori kada se pre nekoliko dana dogodio zemljotres.

Kada su osetili zemljotres, Samardžići su istrčali iz kuće koja se nekontrolisano ljuljala. Željko je odlučio da ispriča sve detalje drame koja se dogodila u momentu kada su oni spavali.

Spavali smo, a onda me je probudilo podrhtavanje. Ustali smo da vidimo šta se događa i bili smo prestravljeni. Odmah smo istrčali iz kuće. Naravno, nismo bili jedini, sve komšije iz okolnih kuća bile su napolju i svi su bili preplašeni. Ne pamtim takav zemljotres i strah među svima. Zaista se treslo jako, cela kuća se ljuljala. Mi smo normalno spavali, ali ta jačina zemljotresa nas je naterala da istrčimo iz kuće. Zaista grozno iskustvo, ne daj Bože nikome. Neki ljudi koji su ostali u kućama su stradali ili ostali bez svojih kuća i stanova, toliko je bilo opasno - rekao je Željko Samardžić.

- Odmah sam znao da je to zemljotres, jer ovo nije prvi put da ga osetim. Doživeo sam jedan 1979. godine, kad se desio isto u Crnoj Gori. Ja sam tada bio u Mostaru, ali se jako osetio i tamo. Takođe sećam se jednog i u Skoplju davne 1963. godine. Bio sam mali ali mi je baš ostao u sećanju - dodao je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.