VODITELJKA PAROVA DALA OTKAZ I POSTALA STJUARDESA: Onda je PRESTALA DA LETI i rodila ćerku kojoj je dala RETKO IME
Ivana Savić, Foto: Printskrin / Hepi TV

TURBULENTAN ŽIVOT

VODITELJKA PAROVA DALA OTKAZ I POSTALA STJUARDESA: Onda je PRESTALA DA LETI i rodila ćerku kojoj je dala RETKO IME

Ona je, međutim, nakon tri godine ipak napustila i ovaj posao

Objavljeno:

Tridesettrogodišnja Ivana Savić proslavila se u Srbiji kao voditeljka rijalitija Parovi, ali je ubrzo odlučila da napusti voditeljku karijeru i postane stjuardesa. U međuvremenu se ipak vratila u Srbiju, posvetila porodici i odlučila da se ponovo povuče iz javnosti.

Naime, Ivana je pre nekoliko godina dala otkaz na televiziji "Hepi" i postala stjuardesa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

foto: Printscreen Instagram

Ona je, međutim, nakon tri godine ipak napustila i ovaj posao, a u avgustu ove godine je pratioce obavestila da čeka bebu, objavivši fotografiju sa trudničkim stomakom.

- Naša prva zajednička fotografija, pripremi se svete, naša beba dolazi - poručila je Ivana tada, a početkom ove nedelje je bivša voditeljka na svet donela devojčicu.

- Blago kući u kojoj se čuje plač bebe. To se zove dom. Dunja, vole te mama i tata najviše na svetu. Sad smo prava mala porodica. Hvala ti za ovaj ringišpil emocija – navela je Ivana uz fotografiju na kojoj njen izabranik i ona izvode svoju mezimicu iz porodilišta.

Kako se može videti na njenom Instagramu, Ivana je proputovala čitav svet i posetila više od pedeset atraktivnih destinacija. Sada je po svemu sudeći odlućila da se skrasi i započne porodičan život u Srbiji.

Bonus video

KLEKAO JE ISPRED NJE, A ONA KAO BOGINJA: Video sa svadbe zapalio Instagram, a onda je pred svima pokazao koliko je voli

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.