SESTRA TAMARE ĐURIĆ SE IZOPERISALA DA LIČI NA NJU: Možemo da se igramo PRONAĐI RAZLIKU! (FOTO)
Tamara Đurić, Foto: Sonja Spasić

KAO JAJE JAJETU

SESTRA TAMARE ĐURIĆ SE IZOPERISALA DA LIČI NA NJU: Možemo da se igramo PRONAĐI RAZLIKU! (FOTO)

Tamara je pristalica plastične hirurgije, što nikad nije krila, ali ju je jedan nepromišljeni potez mogao koštati života

Objavljeno:

Kako je u njenom životu sve moguće, a dodatni dokaz samopouzdanja koje je krasi doprinosi činjenica da se slavna klaberka potpisuje kao starleta, voditeljka i pevačica. Kako je javnost iznenađivala svojim ponašanjem dok je boravila u "Farmi" tako je nastavila i nakon poznatog rijalitija.

Tamara Đurić je iskoristila svoju popularnost pa je jedno vreme bila željno viđen gost u velikom broju emisija jer je njeno prisustvo nesumnjivo doprinosila gledanosti.

foto: Sonja Spasić

Tamara je pristalica plastične hirurgije, što nikad nije krila, ali ju je jedan nepromišljeni potez mogao koštati života. Naime Tamara se odlučila da ugradi implante u zadnjicu ali se operacija iskomplikovala pa je jedno vreme bila hospitalizovana. Nakon što je preživela najgori period u svom životu odlučila je i to da podeli sa javnošću kako bi upozorila mlade devojke. Tom prilikom prvi put u javnosti smo videli njenu rođenu sestru koja joj je pružila nesebičnu podršku.

foto: Printscreen

Aleksandra Đurić poznatija kao Acka je mlađa Tamarina sestra i neodoljivo podseća na nju. Izuzetno su vezane ali razdvojene s obzirom na to da za razliku od Tamare, Aleksandra još živi sa roditeljima u Smederevskoj Palanci.

Nije zainteresovana za javno eksponiranje ali kada je lepota u pitanju ni malo ne zaostaje za starijom sestrom i bez sumnje bi napravila ozbiljnu karijeru. Aleksandra je u emisiji kod Rade Radenović priznala da je i ona posećivala plastičara, međutim Đurićeva je bila umerena u tome, za razliku od svoje sestre!

Bonus video

NATA POKAZALA MEĐUNOŽJE! Šokirala publiku na nastupu kad je podigla HALJINU i otkrila VEŠ! DOĐI MAMI!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.