NISAM ODUZEO DETE MAJCI, OVA PRESUDA JE NAJBOLJA ZA DETE: Prvi intervju Milana Popovića nakon PRESUDE
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

KO OVDE KOGA...

NISAM ODUZEO DETE MAJCI, OVA PRESUDA JE NAJBOLJA ZA DETE: Prvi intervju Milana Popovića nakon PRESUDE

Popović nije hteo da odgovori na pitanje kakva je Severina majka

Objavljeno:

Srpski biznismen Milan Popović govorio je za domaću štampu o uslovima viđanja deteta koje sada ima Severina Kojić, nakon privremene odluke suda da dete pripadne ocu. Popović za "Kurir" ističe da će mališan moći da viđa majku kad god poželi, bez obzira na presudu.

foto: Beta/ Damir Sencar

- Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namera mi je da tako i nastavim da se ponašam. Naravno da ću prvo da predložim Severini da dete bude s njom ukoliko sam ja sprečen i da ću maksimalno da je uključim u sva bitna pitanja koja se tiču deteta, ukoliko ona to bude htela - rekao je on. - Ova presuda je trebalo da bude doneta odavno. Postupak se odužio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima advokata. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dete. Popović nije hteo da odgovori na pitanje kakva je Severina majka, ali je rekao da joj nije oduzeo dete i da su joj se dogodile stvari "koje majka sebi ne sme da dozvoli".

foto: Instagram

- Ovde se ne radi o oduzimanju deteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava da predstavi u medijima. Dete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame. Naša prava su uvek bila i biće jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro da shvati i da ćemo moći napokon da pružimo prekrasno mirno detinjstvo našem sinu.

Za kraj, Popović je dodao da se sa Severinom nije čuo nakon preuzimanja sina, jer "ona ne razgovara sa njim već nekoliko godina".

Bonus video

ANA BEKUTA ODMAH NAPRAVILA VRHUNSKU ATMOSFERU: Mrka u prvom redu, a evo zašto su pevačici svi gledali u OČI!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.