MOJ SIN IDE U PRIVATNU ŠKOLU, A NE U OVE GDE IDU SELJAČKA DECA: Dara Bubamara ovom izjavom RAZGNEVILA svakog Srbina
Dara Bubamara, Foto: Ana Paunković

E, PA, SVAKA TI ČAST!

MOJ SIN IDE U PRIVATNU ŠKOLU, A NE U OVE GDE IDU SELJAČKA DECA: Dara Bubamara ovom izjavom RAZGNEVILA svakog Srbina

Pevačica nasledniku Kosti u finansijskom smislu obezbeđuje sve

Objavljeno:

Dara Bubamara u jednom od poslednjih intervjua navela je da se ne plaši da će njen sin biti razmažen, iako se ona i njen bivši suprug Milan trude da mu ispune svaku želju.

Pevačica nasledniku Kosti u finansijskom smislu obezbeđuje sve, ali, kako kaže, nema strah da će to loše uticati na njenog sina.

- On nema na koga da bude loš, a u radu je već previše vredan. Igra fudbal, ide na džudo, od ujutro do uveče je u školi, govori tri jezika i svira klavir. Zar to nije dovoljan poklon majci da dete sa 10 godina sve to već zna? - rekla je Dara za "Kurir".

foto: Sonja Spasić

Ona se osvrnula i na obrazovanje svog sina, budući da je usledilo pitanje da li je nekad imao neprijatnosti u školi zbog toga što mu je mama javna ličnost.

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: "Tvoja mama je vrh!" Moj Kosta bi u tom slučaju nekome udario šamar i rekao mu: "Ne obraćaj mi se više." Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos - odgovorila je Dara i izazvala oprečne reakcije.

Bonus video

NE PRIČA SE SAMO O SREBRNOJ MREŽI KOJU JE BEKUTA NOSILA NA OČIMA! Evo ko je pevao Mrki za dušu posle koncerta

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.